Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Riihimäen kaupunki

Haluatko tehdä työtä perheiden kanssa? Onko sinulla työkokemusta lastensuojelusta ja/tai lapsiperheiden palveluista? Omaatko erinomaiset vuorovaikutustaidot? Saavatko haasteet sinusta esiin parhaat puolesi?

Jos kiinnostuksesi heräsi, saatat olla etsimämme. Riihimäen kaupungin perhesosiaalityössä on avoinna sosiaalityöntekijän virkoja. Pääset osaksi ketterää, modernia ja kehitysmyönteistä yhteisöä, jossa on vahva panostus ennaltaehkäisyyn ja suunnitelmalliseen muutostyöhön perheiden kanssa. Saat kunnon perehdytyksen ja tarvitsemasi tuen.

Palkka on 3700 € (+rekrytointilisä 200 €, sijaiskelpoisilla 100 €). Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät sosiaalityöntekijän tehtävään sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §:n ja 7 §:n mukaan. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon arvio terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valittavilta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja.

Kiinnostuitko? Soittele ja kysy lisää tai pistä suoraan virtuaalipaperit hakuun kuntarekryssä.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa
25.7 - 5.8.2022 palvelupäällikkö Marjo Mutanen, puh 050 563 3944
8.-15.8.2022 palveluvastaava Anna Mattila, puh 040 330 4228
Hakemukset 15.8.2022 klo 08.00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Sosiaalityö

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Jarrumiehenkatu 15, 11100 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb