Skip to main content
test

Kuopion kaupungin Perusturvan palvelualueella sijais- ja jälkihuollossa on haettavana sosiaalityöntekijän sijaisuus ajalle 23.8.2022-5.7.2023. Työ on sijaishuollon sosiaalityötä.

Tehtävänkuvaus: Sijaishuollon sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat sijaishuollon aikainen lapsen vastuusosiaalityö lapsen ja hänen vanhempiensa kanssa sekä yhteistyö sijaishuoltopaikkojen ja lapsen muun verkoston kanssa.

Sijaishuollon sosiaalityö sopii sinulle, jos pidät vaihtelevasta työstä sekä matkustamisesta ja sinulla on kyky niin itsenäiseen toimintaan kuin työskentelyyn työparina, tiimissä sekä erilaisissa verkostoissa. Joustavat työjärjestelyt ja hyvät työvälineet tukevat työssä onnistumistasi. Meillä on joustavat etätyömahdollisuudet. Monipuolinen tehtäväkenttämme ja hyvät koulutusmahdollisuudet tarjoavat sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä lastensuojelun ammattilaisena. Toivomme itsenäistä työotetta, tiimityötaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Edellytämme B-luokan ajokorttia.

Meillä et jää yksin, tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä esihenkilö. Työnohjaus ja mentorointi auttavat menestymään työssä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § ja 48a § mukaista suojaa.

Kelpoisuusehdot: Sosiaalityöntekijän kelpoisuus (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015)

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti, työterveyshuolto sekä henkilöstökortilla saatavia etuja Kuopion eri liikkeistä.

Työaika: 37,75 h/vko.
Palkka: 3450,52€/kk

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Erja Koponen p. 044 718 3838
erja.koponen@kuopio.fi

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Perusturvan palvelualue, sijais- ja jälkihuolto.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Pohjois-Savossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä. Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Osoite: Viestikatu 1-3, 3.krs., 70600 Kuopio
Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats Kuopion kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb