Skip to main content
test

Oletko sinä vahva sosiaalityön ammattilainen, joka haluaa olla kehittämässä sosiaalityötä sairaalapalvelujen, hoivatuotannon ja palveluohjauksen yhdyspinnalla? Etsimme nyt gerontologisesta sosiaalityöstä innostunutta osaajaa osaksi moniammatillista tiimiämme. Sosiaalityöntekijän hakuaikaa on jatkettu ja aikaisemmin saapuneet hakemukset otetaan huomioon valinnassa.

Kuopion kaupungin perusturvan palvelualueella vanhusten palveluohjausyksikössä on haettavana sosiaalityöntekijän virka. Työ alkaa 15.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Vanhusten palveluohjauksessa toimii kolme sosiaalityöntekijää. Sosiaalityön tavoitteena on vahvistaa sosiaalityötä vanhuspalveluissa niin, että gerontologista sosiaalityötä on tarvittaessa saatavilla myös palveluohjauksessa, kotihoidossa ja asumispalvelussa. Työn sisältö muodostuu konsultaatioista ja asiantuntijatuesta sekä sosiaalityön asiantuntijuutta edellyttävistä asiakastapaamisista asiakkaiden kotona ja hoitolaitoksissa. Työ sisältää myös sairaalasosiaalityötä Harjulan osastoilla ja saattohoitoyksikössä. Toivommekin hakijoilta mielenkiintoa kaikkiin osa-alueisiin.

Kelpoisuusehtona virkaan on sosiaalityöntekijän kelpoisuus (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015).
Viran menestyksekäs hoitaminen vaatii kehittävää työotetta ja yhteistyötaitoja toimia osana moniammatillista tiimiä, jossa sitoudutaan työskentelemään asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Menestystä tukee myös vahva itsensä johtamisen taito, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kykyä priorisoida. Viran hoitamista varten valitulla henkilöllä tulee lisäksi olla ajokortti (B-luokka).
Noudatamme tartuntatautilain 48 § ja 48a § mukaista suojaa.

Jotta voimme tukea työssä menestymistäsi, käytössäsi on muun muassa seuraavia jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja arkeesi:
- Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin tai urheiluharrastukseesi
- Työmatkaetu ePassiin. Kuopion kaupunki tarjoaa henkilöstölleen työsuhdematkalipputukea 10 eurolla kuukaudessa 11 kuukauden ajalta vuodessa
- Työyhteisön Tyhy-päivät
- Työterveyshuollon palvelut
- Mahdollisuus henkilökunnan hyvinvointikorttiin, mikä oikeuttaa Kuntolaakson ja Lippumäen uimahallien ja kuntosalien, Kuopio-hallin kuntosalin ja juoksurata-alueen, väestönsuojien kuntosalien, Studentian kuntosalin sekä maaseutualueiden kuntosalien käyttöön
- Henkilöstökortilla on lisäksi saatavana rahanarvoisia etuja eri liikkeissä Kuopiossa

Viran työaika on 37,75 h/vko ja viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkka on 3351,93 € kuukaudessa.

Virkaan valitun tulee toimittaa 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta ja todistus huumausainetestistä.

Haastattelut virkaan järjestetään viikoilla 36.

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluohjauspäällikkö Hanna Jokinen puh. 044 718 3303.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Perusturvan palvelualue, vanhusten palveluohjausyksikkö

Vanhuspalvelujen kokonaisuus muodostuu palveluohjauksesta ja hoivapalveluista sekä tarvittavista terveyspalveluista, joista keskeisimpiä ovat lääkäripalvelut, kuntoutus ja osastopalvelut. Yhteensä kokonaisuudessa työskentelee noin 1400 ammattilaista.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Suomessa tulee olemaan yhteensä 21 hyvinvointialuetta, joista viiden alueella on yliopistollinen sairaala. Yksi näistä alueista on Pohjois-Savo, jossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä.

Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Osoite: 70100 Kuopio
Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats Kuopion kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb