Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Sastamalan kaupunki

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalveluissa on haettavana lastensuojelun sosiaalityöntekijän vakituinen virka. Sosiaalityöntekijä on osa lapsiperheiden sosiaalityön tiimiä, jossa työskentelee 20 lapsi- ja perhepalveluiden osaajaa lastensuojelussa, perhesosiaalityössä, perhetyössä ja lapsiperheiden kotipalvelussa. Lastensuojelun sosiaalityön tiimi vastaa lastensuojelulain mukaisista avo- ja sijaishuollosta sekä alle 18-vuotiaiden jälkihuollosta. Työtehtäviin ei pääsääntöisesti sisälly virka-aikaista sosiaalipäivystystä.

Arvostamme kokemusta työskentelystä lasten ja perheiden kanssa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä myönteistä, joustavaa ja tarttuvaa työskentelyotetta. Kokemus sijaishuollossa toimimisesta katsotaan eduksi. Tarjoamme puolestamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, jonka tueksi saat huumorintajuisen, positiivisen, toisiaan tukevan ja kehittämismyönteisen työporukan.

Työyhteisömme on sopivan pieni ja dynaaminen, mutta toisaalta riittävän suuri ja sosiaalityöntekijän työskentelyä tukeva. Työ on liikkuvaa työparityötä ja säännöllinen ryhmätyönohjaus on järjestetty. Työyksikössämme on käytössä virka-auto, mutta oman auton käyttömahdollisuus ainakin ajoittain on eduksi. Työn sujuvuuden mahdollistavat ajanmukaiset työvälineet, oma työhuone, liukuva ja joustava työaika, etätyömahdollisuus työn salliessa 1-2 päivää viikossa sekä ilmainen parkkipaikka työpäivän aikana. Meille on helppo tulla, sillä työpisteemme sijaitsee Sastamalan ydinkeskustassa julkisten liikenneyhteyksien ja paikallisten palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain 817/2015 3 §:n ja 7 §:n mukainen kelpoisuus ja laillistus. Pätevien hakijoiden puuttuessa virka voidaan täyttää vuodeksi sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain 817/2015 12 §:n mukaisella sijaispätevällä alan opiskelijalla.

Valitun tulee ennen työn vastaanottamista toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote sekä Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työehdot ovat SOTE-sopimuksen mukaiset. Sastamalan kaupunki on savuton työpaikka.

TVA peruspalkka on 3652,71 eur per kk. Lisäksi hakija voi esittää rekrylisätoiveen.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 Sastamala, kuoreen merkintä: Hakemus).

Lisätietoja

https://sotesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perhe- ja sosiaalipalvelujohtaja Hanna Lähteenmäki puh. 040-4880211, hanna.lahteenmaki@sastamala.fi

Lisätietoja

Sastamalan kaupunki, Sotesi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden sosiaalityö

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan ja Punkalaitumen kunnan yhteensä 28 500 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveyden-huollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700. www.sotesi.fi


Osoite: Aarnontie 2 a, 38200 Sastamala

Rekommenderade jobb