Skip to main content
test

SALON KAUPUNGIN SOSIAALITYÖN PERHEIDEN PALVELUISSA ON AVOINNA LASTENSUOJEUN AVOHUOLLON SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA
Tule mukaan asiakaslähtöiseen, kehittämismyönteiseen ja hyvinvoivaan huipputiimiin! Lue lisää Salon systeemisestä Heijastin -toimintamallista https://innokyla.fi/fi/toimintamalli/heijastin-tekee-perheen-nakyvaksi-toimintamalli.

Vahvistamme lastensuojelun avohuoltoa / perheiden palveluita uusilla vakansseilla. Tavoitteenamme on paitsi vastata LsL lakimuutokseen, myös tukea jo nyt käytännössä toimivia systeemisiä pientiimejä ja sitä kautta tarjota kuntalaisille yhä parempia palveluja.

Tarjoamme haastavan, mielenkiintoisen ja innostavan työn lastensuojelun avohuollon kentällä (LsL 13 § 1 mom. mukaiset tehtävät) sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi täydennyskoulutusten avulla. Lain mukainen asiakasmäärä mahdollistaa aidosti kohtaavan asiakastyön. Työsi tukena ovat huumorintajuiset ja rennot työkaverit, toimiva työtiimi, työhyvinvointia tukevat käytännöt sekä läsnäoleva lähiesihenkilö, perheterapeutti ja etuuskäsittelijä. Pääset toteuttamaan asiantuntijuuttasi ja osaamistasi myös työn kehittämisessä. Tuemme tarvittaessa sosiaalityön opintojesi loppuun saattamista koulutusvapailla. Jos kuljet työmatkasi junalla, sinun on mahdollista työskennellä matkan aikana ja saada käytetty aika työajaksi. Työn laadun takaa SHQS laaduntunnustus.

Edellytämme laillistetun sosiaalityöntekijän kelpoisuuden (tai Valviran erityisehdot) lisäksi kykyä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa innovoida ja pohtia erilaisia ratkaisumalleja asiakkaiden parhaaksi sekä ajokorttia. Työskentelyn onnistumisen edellytyksenä on hyvä suomen kielen taito. Eduksesi katsotaan kokemus lastensuojelun avohuollosta, tietämys systeemisestä toimintamallista ja muu kielitaito.
Tervetuloa tutustumaan Salon tapaan tehdä avohuollon lastensuojelutyötä. Kerromme sinulle mielellämme lisää toiminnastamme ja työyhteisöstämme haastattelussa! Lupaamme, ettet lähde tapaamisesta tyhjin käsin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Olemme savuton työnantaja.

Sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 3865,90 euroa/kk. Lisäksi lastensuojelun avohuollon tiimiin 1.4.2022 jälkeen palkattaville sosiaalityöntekijöille maksetaan 350 euron / kk suuruista rekrytointilisää enintään 31.12.2022 asti ja kaikille lastensuojelun avohuollon tiimin sosiaalityöntekijöille maksetaan joulukuun palkan yhteydessä 2.500 euron suuruinen kertapalkkio, mikä suhteutetaan virantoimituskuukausiin 1.4. - 31.12.2022 välisenä aikana.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Palvelussuhteessa vaaditaan tartuntatautilain 48 a §;n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja antavat perhesosiaalityön päällikkö Katri Viippo p. 02 778 3001 ja vs.johtava sosiaalityöntekijä Heidi Koski p. 0447783086.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / sosiaalityöntekijän virka. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 10.10.22 klo 12:00

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perhesosiaalityön päällikkö Katri Viippo, 02 778 3001 ja vs.johtava sosiaalityöntekijä Heidi Koski p. 0447783086.

Lisätietoja

Perheiden palvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb