Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Suonenjoen kaupunki

Tule sosiaalityöntekijäksi Suonenjoelle!

Suonenjoen kaupungin sosiaalilautakunta julistaa haettavaksi sosiaalityöntekijän viran perhepalveluissa.
Viran hakuaikaa on jatkettu.

Suonenjoki on aktiivinen ja kehittyvä kaupunki erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Suonenjoki sijaitsee noin 50 km ajomatkan päässä Kuopiosta. Myös juna- ja bussiyhteydet toimivat.

Jos harkitset kodin vaihtoa, niin Suonenjoella on erittäin kohtuuhintaisia kerros- ja rivitaloja sekä omakotitaloja keskustassa ja maaseudulta. Lisäksi omakotitalotontteja eri puolilla kaupunkia. Kaupungissa on myös erinomaiset kulttuuri- ja harrastusmahdollisuudet: uusi liikunta- ja uimahalli, ulkoilu- ja latureitit. Kaupunki tukee monipuolisesti työhyvinvointia ja tarjoaa TYHY-toimintaa.

Suonenjoen sosiaalitoimen viihtyisät toimitilat sijaitsevat aivan keskustassa. Jokaisella työntekijällä on oma työhuone. Meillä on myös etätyömahdollisuus eli työtä voi tehdä joustavasti myös kotona etätyöohjeiden mukaisesti.

Perhepalvelujen tiimissä työskentelee kaikkiaan kolme sosiaalityöntekijää, palveluohjaaja, kaksi perheohjaajaa ja yksi perhetyöntekijä. Johtava sosiaalityöntekijä vastaa tiimin toiminnasta. Olemme innostuneita kehittämään perheiden palveluja, perhekeskustoimintaa moniammatillisia tiimityöntaitoja. Meillä on vankkaa ja monipuolista sosiaalityön osaamista ja innostusta ennalta ehkäisevien työtapojen kehittämiseen.

Valittavan sosiaalityöntekijän työnkuvaan kuuluvat lastensuojelu- ja sosiaalihuoltolain mukaiset sosiaalityön tehtävät, perhepalveluiden kokonaisuuden kehittäminen sekä yhteistyön tiivistäminen terveydenhuollon, sivistystoimen ja muiden lasten- ja nuorten palveluja tarjoavien kanssa. Perhepalvelujen kehittämisessä tiimi on tukenasi työssä.

Suonenjoella ollaan ottamassa käyttöön systeemisen lastensuojelun toimintamallia. Hakijalle katsotaan eduksi, mikäli hänellä on tuntemusta systeemisestä lastensuojelusta.

Sosiaalityöntekijän työ edellyttää joustavaa, asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja. Aikaisempi kokemus Pro Consona-asiakastietojärjestelmän käytöstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015 7§, 32§), rikosrekisteriote sekä sosiaalihuollon ammattihenkilölain mukainen rekisteröinti Valviran rekisteriin.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa haussa huomioidaan opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat, joilla on sijaispätevyys toimia sosiaalityöntekijän tehtävässä.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan tehtävää vastaanotettaessa sekä todistus rokotussuojasta. Virassa on 6 kuukauden koeaika. Virassa voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus SOTE-sopimuksen ja Suonenjoen kaupungin palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka 3418,46 €/kk, lisäksi maksetaan rekrytointilisää 200 €/kk.

Virkaan haetaan sähköisen rekrytoinnin kautta www.kuntarekry.fi 21.8.2022 klo 23.00 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa sosiaalityöntekijä Riikka Järvelin p. 044 7570718, riikka.jarvelin@suonenjoki.fi ja
8.8.2022 alkaen johtava sosiaalityöntekijä Margit Laaksonen p. 044 758 1451.

Lisätietoja

Suonenjoen kaupunki, Sosiaalitoimi

Suonenjoki on Suomen herkullisin kunta ja itseoikeutettu mansikkapääkaupunki, joka tarjoaa laadukkaat peruspalvelut kuntalaisille ja erinomaiset mahdollisuudet viihtyisään asumiseen ja vapaa-ajan viettoon.

Työnantajana Suonenjoen kaupunki tarjoaa mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä eri työyksiköissä. Kaupunkistrategian mukaisesti rohkeus, yhteistyö ja vastuullisuus näkyvät arjessamme. Huolehdimme niin työntekijöiden ammatillisen kasvun mahdollisuuksista kuin hyvinvoinnista; kaupungin työntekijänä pääset maksutta vuonna 2021 valmistuneeseen Lintharjun Liikuntakeskukseen, liikuntaneuvojalle ja Sisä-Savon kansalaisopiston kurssille.

Suonenjoki sijaitsee Ysitien varressa noin 40 km Pieksämäeltä, 50 km Kuopiosta ja 100 km Jyväskylästä. Junat ja linja-autot liikennöivät päivittäin, eli liikkuminen paikkakuntien välillä onnistuu mainiosti.

Tutustu ja ihastu Suonenjokeen osoitteessa www.suonenjoki.fi


Osoite: Keskuskatu 3, 77600 Suonenjoki
Suonenjoen kaupunki - Rökfri arbetsplats Suonenjoen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb