Skip to main content
test

Haemme perheneuvolaan Iisalmeen sosiaalityöntekijän sijaista ajalle 1.9.2022-18.8.2023. Perheneuvolan sosiaalityöntekijänä pääset työskentelemään osana hyvinvoivaa ja osaavaa työyhteisöä. Tehtävä edellyttää sosiaalityön kelpoisuutta, mutta huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat. Arvostamme hakijalta erityisesti aiempaa työkokemusta lasten ja nuorten parissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa asiantuntevaa ja vankan osaamisen omaavaa perheneuvolan tiimiä sekä Ylä-Savon SOTE:n perhepalveluiden yhteistyöverkostoa. Kollegoinasi työskentelee sosiaalityöntekijöitä, psykologeja ja lääkäri.

Monipuolinen sosiaalityöntekijän työ sisältää muun muassa työparityötä lasten ja heidän perheiden kanssa. Toivomme sinulta joustavuutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että moniammatillisen tiimin jäsenenä ja verkostossa. Työn sisältöä on mahdollista painottaa valitun erityisosaaminen huomioiden.

Perheneuvolatyössä arvostetaan ihmissuhteisiin ja vuorovaikutukseen liittyvää asiantuntemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Toivomme sinulta myös aktiivista työotetta ja halua kehittyä.

Perehdytämme sinut huolella tehtävään ja huolehdimme, että saat riittävän työnohjauksen. Meillä on mahdollisuus tehdä myös etätöitä. Lisäksi tuemme ammatillista kouluttautumista.

Palkkaus on Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen alkaen 3315 € / kk. Työ alkaa 01.09.2022, tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 4 kk.

Siirryt muun tiimin mukana Pohjois-Savon hyvinvointialueelle osaksi perhepalveluita, mikä tarjoaa hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Suomessa tulee olemaan yhteensä 21 hyvinvointialuetta, joista viiden alueella on yliopistollinen sairaala. Yksi näistä alueista on Pohjois-Savo, jossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä.

Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.

Lisätietoja

https://www.ylasavonsote.fi/perheneuvola

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Heidi Komulainen, Lapsiperheiden tukipalveluiden esihenkilö, 040 014 4505, heidi.komulainen@ylasavonsote.fi, ma-pe klo 8-16

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hyvinvointipalvelut, Perhekeskuspalvelut, Lapsiperheiden tukipalvelut

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän perustama sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon, sosiaalihuollon, ympäristö ja terveyspalvelu- sekä hallinto- ja tukipalvelut.


Osoite: Riistakatu 23, 74120 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb