Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Sosiaalityöntekijä toimii Iisalmen sosiaalikeskuksen aikuissosiaalityössä. Tehtävät painottuvat työikäisten kokonaisvaltaiseen ja kuntouttavaan sosiaalityöhön. Iisalmen aikuissosiaalityön yksikössä toimii viisi sosiaalityöntekijää ja viisi palveluohjaajaa.

Viran kelpoisuutena on laillistetun sosiaalityöntekijän tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, 3 §, 7 §). Huomioimme myös sosiaalityön tutkinnon loppuvaiheen opiskelijat.

Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen viranhaltijatyöhön.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa aikuissosiaalityön esimies Outi Heusala, puh. 040 509 5275

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalityön palvelut, Aikuissosiaalityö

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän kunnille.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät Pohjois-Savon hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi toimija, joka huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle vuoden 2023 alussa ns. vanhoina työntekijöinä. Myös tämä avoinna oleva tehtävä siirtyy 1.1.2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Pohjois-Savon hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 työntekijää.


Osoite: Virrankatu 2, 74100 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb