Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Raseborg stad

Sosiaalityöntekijän virka lapsi- ja perhepalvelujen yksikössä

Raaseporin kaupunki hakee kahta sosiaalityöntekijää lastensuojeluun lapsi- ja perhepalvelujen yksikköön.

Tule meille töihin Raaseporin lapsi- ja perhepalvelujen yksiköön. Sosiaalipalvelut jakautuvat seuraaviin yksikköihin: lapsi- ja perhepalvelut, aikuissosiaalityö ja vammaispalvelut.

Lapsi- ja perhepalvelujen yksikössä on seitsemän sosiaalityöntekijää, kuusi perhetyöntekijää, yksi sosiaaliohjaaja, yksi psykiatrinen sairaanhoitaja, kaksi lastenvalvojaa, 1/2 sosiaaliohjaaja lastenvalvojatoiminnassa, yksi kanslisti sekä yksikön päällikkö. Yksikön toimitilat sijaitsevat Tammisaaressa, Karjaalla on myös vastaanottopiste. Työskentelemme lastensuojelun asiakasasioissa työpareissa esimiehen ja työtiimin tiiviillä tuella. Työskentelemme ja kehitämme työmenetelmiämme THL:n systeemisen lastensuojelutyön mukaisesti. Sosiaalityöntekijä saa tukea päivittäisessä operatiivisessa työssä psykiatriselta sairaanhoitajalta, sosiaaliohjaajalta sekä perhetyöntekijöiltä. Sosiaalityöntekijä osallistuu viikoittain yksikön tiimikokoukseen ja tämän lisäksi säännöllisiin kollegatapaamisiin, joissa on mahdollisuus saada kollegiaalista tukea, reflektoida ja konsultoida muita asiakastyöhön liittyen.

Meillä on säännöllinen työnohjaus. Raaseporin kaupunki antaa mahdollisuuden etätyöhön.

Kelpoisuus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukaan, hyvä suomen ja ruotsin kielen taito. Aikaisempi työkokemus korjaavasta lastensuojelusta lasketaan eduksi. Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia valmiuksia, oma-aloitteisuutta ja positiivista suhtautumista uusiin ajatuksiin ja muutoksiin. Työ on pitkäjaksoista ja työskentelet paljon moniammatillisissa tiimeissä.

Palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan 4001,80 euroa kuukaudessa (tehtäväkohtainen palkka+rekrytointilisä) lukuun ottamatta mahdollinen kokemuslisä. Koeaika 6 kuukautta. Oma auto on eduksi.

Tehtävään valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikollistaustan selvittämisestä annetun lain edellyttämä rikosrekisteriote.

Tehtävä edellyttää Tartuntatautilain 48 ja 48a §:ien mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Theresa Vihlman, puh. 019 289 2266, sähköposti theresa.vihlman@raasepori.fi.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa Kuntarekry, työavain 470709. Hakuaika päättyy 7.10.2022 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Theresa Vihlman, puh. 019 289 2266, sähköposti theresa.vihlman@raasepori.fi.

Lisätietoja

Lapsi- ja perhepalvelut

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb