Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Oletko kiinnostunut työskentelemään kehitysvammaisten asiakkaiden, heidän perheidensä ja muun yhteistyöverkoston kanssa? Etsimme Asiantuntijapalveluiden moniammatilliseen työryhmään sosiaalityöntekijän sijaista. Työyhteisössämme on kolme sosiaalityöntekijää. Asiakkaita on kaikista ikäryhmistä ja työtä tehdään pääosin kuntoutuskeskuksen tiloissa, mutta myös jalkautumalla asiakkaan luokse sekä Teamsillä. Tehtäviin kuuluu viranomaisyhteistyötä, tutkimusjaksojen ja hoidon suunnittelua sekä toimimista sosiaalityön asiantuntijana moniammatillisissa työryhmissä. Kysy työnkuvasta rohkeasti lisää johtavalta sosiaalityöntekijältämme!

Työnantaja tarjoaa mahdollisuuden liukuvaan työaikaan, etätyön tekemiseen sekä työn itsenäiseen suunnitteluun. Kto:ssa on käytössä koulutuskalenteri.

Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten kanssa toimimisesta.

Tehtävässä edellytetään sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015, § 7 mukainen laillistus, tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa sekä rikostaustaotteen esittämistä lasten kanssa työskentelyä varten.

Sijaisuuden kesto on vähintään kaksi kuukautta.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen Naskarlanraitti 3 a, 21520 Naskarla. Kuoreen merkintä hakuavain 475187 / Asiantuntijapalvelut

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Nina Alm p. 050 5974981, nina.alm@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Kuntoutuskeskus, Asiantuntijapalveluiden yksikkö

Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä KTO- kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on vammaisten erityisasiantuntijapalveluita tarjoava kuntayhtymä. Erityisasiantuntijapalveluina kuntayhtymä järjestää mm. tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa. Palveluissamme korostuu asiakkaan oikeudet. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä. Palvelujemme järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat vammaiselle henkilölle oman näköisen elämän. Vuoden 2023 myös meistä tulee osa Varsinais-Suomen hyvinvointialuetta.


Osoite: Naskarlanraitti 3, 21520 Naskarla

Rekommenderade jobb