test
SOSIAALITYÖNTEKIJÄ (6kk) aikuisten sosiaalipalvelut Järvenpää - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Etsimme asiakaslähtöistä ja vankan ammattitaidon omaavaa sosiaalityöntekijää osaksi ratkaisukeskeistä ja itseohjautuvaa aikuissosiaalityön tiimiämme.

Sosiaalityöntekijänä työnkuvaasi sisältyy mm. sosiaalihuoltolain mukaisesti erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden suunnitelmallinen sosiaalityö, palvelutarpeen arviointi sekä asiakkaiden palveluiden koordinointi. Teet työtäsi itsenäisesti ja parityönä osana moniammatillisia verkostoja sekä päätät tarvittaessa suunnitelman mukaisen täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen käytöstä, tilapäismajoittamisesta, välitystilipalveluista sekä tukihenkilöpalveluiden hankinnasta.

Virka sijoittuu tehtävän alkaessa Järvenpään aikuissosiaalityön yksikköön JUSTiin, jossa työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, etuuskäsittelijöitä sekä toimistohenkilökuntaa. Yksikön toimintaa johtaa aikuissosiaalityön esimies.

Tehtävään tarvitset sosiaalityöntekijän kelpoisuuden, erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, kyky ilmaista itseäsi suullisesti ja kirjallisesti sekä luovuutta ja rohkeutta löytää uusia ratkaisuja vaihtuvissa tilanteissa. Olet rakentava, innovatiivinen, itseohjautuva, taitava organisoija ja kehittämisestä innostunut. Työskentelet vastuullisesti, pitkäjänteisesti ja voimavarakeskeisellä työotteella asiakkaan osallisuutta kunnioittaen. Eduksesi katsomme aikuissosiaalityön, mielenterveys- ja päihdetyön ja/tai työllisyydenhoidon kentän, sekä toimeentulotuen ja sosiaaliturvajärjestelmän tuntemukseen. Käytössämme on Pro Consona-asiakastietojärjestelmä. Huomioimme myös alan opiskelijat kelpoisten hakijoiden puuttuessa.

Tarjoamme Sinulle tilaisuuden työskennellä ammatillisesti moniulotteisissa työtehtävissä osana avointa, positiivista ja itseään kehittävää tulosyksikköä, jossa on mahdollisuus itse vaikuttaa työn sisältöön ja tekemisen tapoihin. Työaikasi on joustava ja Sinulla on sovittaessa etätyömahdollisuus. Käytössäsi on ajanmukaiset työtilat ja -välineet. Työsi tukena on valmentava esimiestyö, säännölliset tiimikokoukset sekä työnohjaus. Suhtaudumme myönteisesti kouluttautumiseen ja kiinnitämme huomiota työhyvinvointiin. Lisäksi käytössäsi on Keusoten yhteiset henkilöstöetuudet.

Palvelussuhteen tietoja:

  • Määräaikainen virkasuhde ajalle 1.1. - 30.6.2022. Aloitus myös sopimuksen mukaa
  • Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta
Lisätiedot antaa aikuissosiaalityön esimies Sanna Tenkanen, puh. 050 497 0605, sanna.tenkanen@keusote.fi

Hakuaika päättyy 16.12.2021 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb