Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, Aikuissosiaalityö - Esbo stad

Espoon aikuissosiaalityössä 30 vuotta täyttäneiden asiakkaiden tiimissä on avoimena sosiaalityöntekijän vakituinen virka 1.8.2022 lukien. Tiimissämme työskentelee vakituisesti kuusi sosiaalityöntekijää, kuusi sosiaaliohjaajaa, kolme etuuskäsittelijää ja johtava sosiaalityöntekijä.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme Espoon aikuissosiaalityössä?
Asiakkaan asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä vastaat asiakassuunnitelman laatimisesta, arvioinnista, päätöksenteosta sekä tavoitteellisesta työskentelystä. Sosiaalityöntekijän pääasiallisiin tehtäviin kuuluu palvelutarpeen arviointityöskentely, suunnitelmallinen asiakastyö, tilapäisen asumisen ja tuetun asumisen arviointityöskentely ja ohjausprosessista vastaaminen verkostotyönä ja siihen liittyvä päätöksenteko sekä täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen myöntäminen. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu myös monialainen yhteistyö erilaisissa verkostoissa.

Mitä toivomme hakijalta?
Työ on monipuolista asiantuntijatyötä, joka edellyttää kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja harkintaan sekä kykyä omaksua työhön liittyvää lainsäädäntöä. Toivomme uudelta työkaveriltamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä innostusta oppia uutta. Arvostamme hyviä dokumentointitaitoja, asiakaslähtöistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta sekä halua sekä näkemystä kehittää aikuissosiaalityötä kanssamme.

Tiimissämme on avoin keskusteleva ja toisia kunnioittava työilmapiiri. Työskentelemme tiiminä tavoitteellisesti ja pyrimme tukemaan toisiamme ammatillisesti.

Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Viihtyisä ja moderni monitilatoimistomme sijaistee hyvien liikenneyhteyksien päässä Perkkaalla kävelymatkan päässä kauppakeskus Sellosta. Olemme toimistona monialainen noin 100 henkilön asiantuntijaorganisaatio, jota pyrimme yhdessä kehittämään jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon aikuissosiaalityö, Komentajankatu 5 C
Työaika: 37h 45 min /viikko
Tehtävä on vakinainen.
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Arvostamme sosiaali-Effica- asiakastietojärjestelmän tuntemusta ja erinomaisia tiimityöskentelytaitoja.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut, Aikuissosiaalityö
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöVirkasuhde
  • ESPOO-02-786-22
  • 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3424,78 €/kk
  • SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 9.5.2022 - 23.5.2022 15:45
  • SosiaalityöSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Elina Vuorenmaa, elina.vuorenmaa@espoo.fi, 0406369606

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut, Aikuissosiaalityö

Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Espoon aikuissosiaalityö sijaitsee keskitetysti yhdessä toimipisteessä Perkkaalla, hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Henkilöstöä meillä on vajaa sata työntekijää. Työyhteisömme toimii viihtyisässä modernissa monitoimitilassa, jossa on erilliset asiakastapaamishuoneet, kokoustilat ja puhelinhuoneet. Etätyön tekemisen suhteen meillä on työntekijöihin luottava kulttuuri ja työvälineet ovat kunnossa.

Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Tarjoamme sinulle innostavan työn, mahdollisuuden kehittyä ja haastaa itsesi sekä vaikuttaa omaan työhösi. Tueksesi saat työyhteisön, jossa työtä tehdään yhdessä toisia tukien ja jossa on hyvä kasvaa ammattilaisena. Panostamme uusien työntekijöiden monipuoliseen perehdytykseen.


Osoite: Komentajankatu 5 C, 02600 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb