Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä. Aikuissosiaalityö, Raisio - Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Oletko kiinnostunut työikäisten kanssa tehtävästä sosiaalityöstä ja etsit kehittämismyönteistä ja innostunutta työyhteisöä? Jos vastasit kyllä, tämä voi olla sinun työpaikkasi!

Haemme sosiaalityöntekijää työikäisten palvelujen yksikköön alueelle 5 (Naantali, Raisio ja Rusko). Sosiaalityöntekijänä työskentelelet tukiasunnoissa asuvien ja päihde- ja mielenterveysongelmaisten kanssa ja vastaat asiakassuunnitelmista, palveluiden kokonaisuuden rakentamisesta yhteistyössä asiakkaan, asiakkaan verkoston ja eri viranomaisten kanssa. Sosiaalityöntekijänä pääset kehittämään sosiaali- ja vammaispalvelujen ja sotekeskuksen välistä päihdeasiakkaita koskevaa yhteistyötä yhdessä jalkautuvaa työtä tekevän tiimisi kanssa. Työsi edellyttää työskentelyä eri toimipisteissä ja verkostoissa.

Toivomme sinulla olevan kokemusta työikäisten ja päihde- ja mielenterveysasiakkaiden sosiaalityöstä, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, kykyä ja halua innovoida ja kehittää toimintaa yhdessä muun työyhteisön kanssa sekä hyvää lainsäädännön tuntemusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä hyvät kehittymismahdollisuudet sekä esihenkilön ja kollegoiden tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus. Kokemus päihdeasiakkaiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä katsotaan eduksi. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti - ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.

Lisätietoja

http://varha.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työikäisten palvelupäällikkö Leena Lahti, leena.lahti@varha.fi, 044-7972130
Johtava sosiaalityöntekijä Elina Lehto, elina.lehto@varha.fi, 044-7971687
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku

Lisätietoja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue, SOTE-palvelut, Sosiaali- ja vammaispalvelut, Sosiaali- ja vammaispalvelualue 5, Aikuissosiaalityö Alue 5

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

***

Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) är en av Finlands största arbetsgivare. Vi, 23 000 arbetstagare inom social-, hälso- och räddningsbranschen tryggar, botar och räddar – välfärd tillsammans, varje dag.

Vi erbjuder betydelsefullt arbete i ett unikt område som berikas av städerna, landsbygden, skärgården och havet. Det finns nästan 800 olika yrkesbeteckningar på vår akademiska och tvåspråkiga arbetsplats.

Vi verkar i enlighet med våra centrala värderingar – vänligt med yrkeskunnighet, uppskattande och jämlikt, och ansvarsfullt och effektivt.


Osoite: Raisiontori 7, 21200 Raisio

Rekommenderade jobb