Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, Aikuissosiaalityö - Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Kiinnostaako työ aikuisasiakkaiden parissa? Aikuissosiaalityön yksikössä Varsinais-Suomen hyvinvointialueen sosiaali- ja vammaispalveluiden Turun (pohjoisella) palvelualueella on haettavana kaksi sosiaalityöntekijän sijaisuutta.

Tarjolla on mielenkiintoisen ja monipuolinen työ aikuisasiakkaiden parissa. Sosiaalityöntekijä vastaa asiakkaidensa aikuissosiaalityön prosessista: sosiaalihuoltolain ja päihdehuoltolain mukaisista palvelutarpeen arvioinneista, asiakassuunnitelmista ja palveluiden koordinoinnista. Työhön kuuluu oleellisesti verkostoyhteistyö eri toimijoiden kanssa.

Yksikössämme työskentelee 12 sosiaalityöntekijää, kuusi sosiaaliohjaajaa yksilöohjauksessa, kaksi sosiaaliohjaajaa sosiaalisen kuntoutuksen ryhmätoiminnassa Kelkassa, toimistosihteeri ja johtava sosiaalityöntekijä. Työntekijät on jaettu kolmeen tiimiin, jotka kokoontuvat viikoittain. Saat tukea työhösi niin omalta tiimiltäsi kuin koko työyhteisöltä.

Toimistomme sijaitsee Turun keskustassa, joten saavutettavuus on hyvä ja muut palvelut lähellä.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus.Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan sijaisuuksiin palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken (tulossa käyttöön).

Lisätietoja

http://varha.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Eeva Eskelinen, p. 040 6383686
eeva.eskelinen@varha.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku

Lisätietoja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue, SOTE-palvelut, Sosiaali- ja vammaispalvelut, Sosiaali- ja vammaispalvelualue 7, Aikuissosiaalityö Alue 7

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät


Osoite: Linnankatu 23, 20100 Turku

Rekommenderade jobb