Sosiaalityöntekijä aikuissosiaalityöhön

Aikaisempaa sosiaalityöntekijän hakua jatketaan.

Uudenkaupungin sosiaalipalvelut rekrytoi

Olemme rohkeita ja osaavia kehittäjiä. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja ystävällisesti. Palveluidemme laatu on meille tärkeää. Uudenkaupungin kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja. Työntekijämme saavat osallistua aktiivisesti työikäisten palveluiden kehittämiseen ja aikuissosiaalityö on SHQS-mukaisen laadun tunnustuksen piirissä. Tervetuloa mukaan rohkeaan, ystävälliseen ja osaavaan joukkoomme! Uuteenkaupunkiin ajat vain 45 min Raumalta ja tunnin Turusta.

Aikuissosiaalityön osaaja!

Tule mukaan kehittämään aikuissosiaalityön palveluita erityisen tuen tarpeisten asiakkaiden kanssa. Saat tiimimme vahvan tuen osaamisesi hyödyntämiseen. Keskeisenä työtehtävänä on sosiaalihuoltolain mukaiset palvelut erityisen tuen tarpeen asiakkaille muun muassa päihde- ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluihin liittyen. Uudessakaupungissa aikuissosiaalityötä on kehitetty määrätietoisesti, ja olemme saaneet aikaan hyviä tuloksia.

Haemme aikuissosiaalityöhön sosiaalityöntekijää

Työikäisten palveluissa on tämän korjaavan tiimin lisäksi vastaanottava tiimi ja työllistämistiimi. Työikäisten palveluissa toimii kokonaisuudessaan palveluyksikön esimiehen lisäksi kaksi sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa, sairaanhoitaja, lähihoitaja, kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja, kaksi työpajaohjaajaa ja maahanmuuttokoordinaattori.

Kohtuullinen työmäärä ja uudenlainen tehtävänkuva tarjoavat mielenkiintoisen mahdollisuuden. Sinnikkyys, itsenäinen työote ja laaja-alaisuus auttavat työtehtävän hoidossa.

Arvostamme
- Aikaisempaa kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä
- Aikuissosiaalityön tuntemusta ja työkokemusta erityisen tuen tarpeen asiakkaiden kanssa
- Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
-Kehittämismyönteisyyyttä ja innostunutta otetta

Tarjoamme
- Perehdytyksen työhösi
- Mukavan työyhteisön
- Esimiehen tuen
- Mielenkiintoisen tehtävän työyksikössämme

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015) mukainen kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös ne sosiaalityön opiskelijat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukaisen sosiaalityöntekijän sijaisen kelpoisuusvaatimukset.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Työikäisten palveluyksikön esimies Teija Ahokas,
puh. 040 839 8345 ja sosiaalityön johtaja Marika Lehtinen, puh. 040 4860935.
E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi.
Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Välskärintie 2 C, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 700 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivi­sesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yh­teisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaik­kapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saa­risto alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita. Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskus on saanut SHQS laaduntunnustuksen.