test

Sosiaalityöntekijä (aikuisten sosiaalipalvelut)

Ansök senast  4.12.2023 15:45

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle aikuisten sosiaalipalveluihin

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen virkasuhteen.

Aikuisten sosiaalipalveluiden tehtävänä on vastata aikuisasiakkaiden arjessa nouseviin tuen tarpeisiin elämänhallintaan, toimeentuloon, asumiseen, työhön tai opiskeluun liittyvissä asioissa. Aikuisten sosiaalipalvelujen itäiseen alueeseen kuuluvat Laukaa, Hankasalmi, Uurainen ja Konnevesi. Olet lämpimästi tervetullut osaksi tiimiämme!

Sosiaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluu kokonaisvastuu sosiaalityön asiakasprosesseista; asiakkaan palvelutarpeen arviointi sekä suunnitelmallinen sosiaalityö erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden ja yhteistyöverkostojen parissa. Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti sosiaalihuoltolain mukaisten asumispalveluiden (ympärivuorokautinen palveluasuminen sekä yhteisöllinen ja tuettu asuminen) kokonaisuudesta vastaaminen.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen työhösi, työnohjauksen, joustavan etätyömahdollisuuden sekä ammattitaitoisen moniammatillisen työyhteisön ja esihenkilöiden tuen. Työ on itsenäistä ja voit vaikuttaa työpäiväsi sisältöön kalenteroinnilla. Tehtävän ensisijainen työpiste on neuvoteltavissa.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta aikuisten parissa tehdystä sosiaalityöstä ja toimeentulotukityöstä sekä kokemusta verkostotyöstä. Odotamme sinulta joustavuutta, kehittämismyönteistä asennetta sekä kykyä itsenäiseen asiakastyöhön ja päätöksentekoon.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli kelpoisuusvaatimuksia täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Ota yhteyttä, annan mielelläni lisätietoja:
-
Suvi Haapakoski, johtava sosiaalityöntekijä
p. 040 018 0459
suvi.haapakoski(at)hyvaks.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Läs om arbetsgivare