Sosiaalityöntekijä, Aikuisten sosiaalipalvelut, Espoo

Ansök senast  4.8.2024 15:45

Haemme sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään kotoutumista tukeviin sosiaalipalveluihin

Virka kohdistuu lapsiperheiden tiimiin. Tiimi tuottaa kotoutumista tukevia sosiaalipalveluja vanhemmille, joilla on huollettavanaan alaikäisiä lapsia. Tiimissä arvioidaan kokonaisvaltaisesti koko perheen tilannetta. Lasten asioissa tehdään tarvittaessa yhteistyötä lapsiperheiden palvelujen ja muiden toimijoiden kanssa. Työskentely perustuu sosiaalihuoltolakiin.

Kotoutumista tukevissa sosiaalipalveluissa työyhteisö on innokas, osaava ja keskusteleva. Tiimissä työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja ohjaajia. Työtä tehdään tiimissämme yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa. Tiimissä on lämminhenkinen ilmapiiri ja saat sekä tiimin että esihenkilön tuen tehtäväsi hoitamiseen.

Sosiaalityöntekijä toimii asiakastyössä asiakasprosessista vastaavana asiantuntijana. Hän arvioi erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden palvelujen tarpeen, laatii asiakassuunnitelman ja ohjaa asiakkaan oikeiden palveluiden piiriin. Lisäksi sosiaalityöntekijä toimii verkostoissa asiakkaan asiasta vastaavana viranomaisena. Työhön kuuluu tämän lisäksi viranomaispäätösten tekemistä sosiaalihuoltolain mukaisista palveluista sekä toimeentulotuesta. Sosiaalityöntekijä tapaa asiakkaita säännöllisesti.

Toimitilamme on viihtyisä ja tilava, jossa asiakastyön tekemiselle on hyvät puitteet. Toimipisteemme sijaitsee kauppakeskus Ison Omenan lähellä. Toimitiloissamme työskennellään avokonttorissa, jossa jokaisella työntekijällä on oma kiinteä työpiste käytössään. Lisäksi toimitiloistamme löytyy hiljaisen työn tiloja, joissa voi tehdä keskittymistä vaativia työtehtäviä rauhassa. Voit itse suunnitella työkalenterisi ja tehdä joustavasti etätöitä asiakastyön sallimissa rajoissa.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä hakea ja omaksua tietoa sekä valmiuksia johtaa asiakasprosesseja ja verkostoyhteistyötä.

Virkaan valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme palvelujen tuntemista ja kokemusta erilaisten viranomaispäätösten tekemisestä. Asiakastietojärjestelmistä käytössämme on Sosiaali Effica. Sosiaalityöntekijän työ on itsenäistä työotetta edellyttävää, vaativaa erityisasiantuntija- ja asiakastyötä, johon kuuluu myös rakenteellinen sosiaalityö ja vaikuttaminen eri yhteistyöverkostoissa.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme sitoutumislisää 200€/kk kaikille kelpoisuusehdot täyttäville, kokoaikaisille sosiaalityöntekijöille 31.5.2025 saakka. Lisät maksetaan neljännesvuosittain jälkikäteen.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kontaktuppgifter

Aikavälillä 11.-12.7.24 Johtava sosiaalityöntekijä Sari Pentinmäki 040 5179514 ja aikavälillä 12.-31.7.24 johtava sosiaalityöntekijä Annika Front 040 5514385

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Läs om arbetsgivare