Sosiaalityöntekijä (aikuisten sosiaalipalvelut, Keuruu, Jämsä)

Ansök senast  22.7.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme aikuisten sosiaalipalveluihin vakituiseen virkasuhteeseen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Tehtävässä työsi keskittyy päihde- ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluihin läntisellä alueella. Työtä tehdään yhdessä terveydenhuollon asumispalvelukoordinaattorin kanssa. Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden sosiaalihuoltolain mukaista palvelutarpeen arviointia, asiakassuunnitelmien tekemistä ja päätöksentekoa sosiaalihuoltolain mukaisista palveluista.

Työpisteesi sijaitsee valintasi mukaan joko Keuruun tai Jämsän toimipisteellä. Olet osa läntisen alueen (Petäjävesi, Multia, Keuruu, Jämsä, Joutsa, Luhanka ja Toivakka) aikuisten sosiaalipalvelujen tiimiä. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten oman auton käyttömahdollisuus on tehtävässä eduksi.

Työ on itsenäistä, mutta työtä ei tehdä yksin! Tarjoamme sinulle työnohjauksen, osittaisen etätyömahdollisuuden ja esihenkilön tuen. Käytössä on liukuva työaika ja voit vaikuttaa työpäiväsi sisältöön kalenteroinnilla. Pidämme toistuvia tiimipalavereita myös muiden eri alueiden päihde- ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluista vastaavien sosiaalityöntekijöiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tehdä töitä niin verkostoissa kuin itsenäisesti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:

-

Kaisa Ahonen, johtava sosiaalityöntekijä

p. 050 462 1187 (jätä tarvittaessa viesti vastaajaan)

kaisa.ahonen@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare