test
Sosiaalityöntekijä (alkuarviointi ja päivystys) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Essote hakee sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen lapsiperheiden sosiaalipalvelujen perhesosiaalityön yksikköön 1.5.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan sosiaalityöntekijää alkuarviointitiimiin sekä lastensuojelun virka-aikaiseen päivystykseen. Tiimissä työskentelee 4 sosiaalityöntekijää ja 4 ohjaajaa. Päivystys toteutetaan työparityöskentelynä ohjaajan kanssa arkisin klo 8-14. Työpari arvioi tehtyjen ilmoitusten ja yhteydenottojen perusteella kiireellisten toimenpiteiden toteuttamisen ja aloittaa tarvittaessa lapsen palvelutarpeen arvioinnin. Sosiaalityöntekijä työskentelee myös itsenäisesti sekä työparina muiden ammattilaisten kanssa. Työ edellyttää moniammatillista työskentelyä asiakkaiden verkostojen kanssa. Essotessa on kehitetty monitoimijaista arviointia. Lisäksi päivystyksestä tarjotaan konsultaatiota kuntalaisille ja muille yhteistyötoimijoille.

Meille on tärkeää, että työntekijät voivat hyvin ja työskentelyilmapiiri säilyy työtä tukevana. Työntekijöillämme on säännöllinen työnohjaus sekä mahdollisuus kouluttautumiseen. Tiimissä toteutetaan systeemistä työskentelymallia. Kehitämme jatkuvasti prosessejamme vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Työssä on mahdollisuus tehdä etätyötä 1-5 päivää viikossa.

Tehtäväkohtainen palkka on 3817,80 euroa/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan rekrytointilisää määräaikaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 3 § ja 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja laillistus. Eduksi luetaan kokemus päivystyksellisen sosiaalityön tehtävistä, alkuarviointityöskentelystä sekä lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Kirsi Kaskinen, puh. 040 359 6887, kirsi.kaskinen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb