test

Sosiaalityöntekijä asiakasohjaus, Kouvola

Hakuaika päättyy  8.2.2023 23:59

Tule meille asiakasohjauksen sosiaalityöntekijäksi vakituiseen virkaan ikäihmisten sosiaalipalveluihin. Asiakasohjauksen sosiaalityöntekijänä toimit asiakasohjauksen sekä gerontologisen sosiaalityön tiimeissä.

Asiakasohjauksen sosiaalityöntekijänä vastaat erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden palvelutarpeen arvioinnista ja palveluiden järjestämisestä. Toimit asiakkaan omatyöntekijänä, kun asiakkuuteen liittyy monialainen verkostoyhteistyö ja työskentely yli tulosalueiden. Ohjaat asiakkaita gerontologiseen sosiaalityöhön, kun sosiaalityön tarve on pidempi aikainen ja ikäihmisten tulosalueella. Vastaat yhdessä sosiaalityöntekijöiden kanssa virka-aikaisesta sosiaalityön päivystyksestä sekä huolehdit tehtävään sisältyvistä viranomaispäätöksistä. Sosiaalityöntekijänä toimit itsenäisenä ja kollegiaalisena asiantuntijana sosiaalityön asiakastyössä sekä tulosalueen kokonaisuudessa.

Työtäsi tukee säännölliset tiimikokoukset, ammatillisen johdon tuki ja työnohjaus. Esihenkilönäsi toimii johtava sosiaalityöntekijä. Osallistut palveluiden kehittämiseen sosiaalihuollon prosessien mukaisesti sekä tiimityöskentelyn kehittämiseen. Tiimityön kehittämistä tukee vuoden aikana toteutuva koulutus systeemisestä tiimimallista.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilölain 12§ 1 mom. mukaiset edellytykset. Työ vaatii oman auton käyttöä. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.
Viran sijoituspaikka on Kouvolassa.

Etsimme työntekijää, jolla on osaamista tunnistaa asiakkaiden moninaiset tarpeet ja voimavarat sekä ymmärtää palvelukokonaisuuksia. Työ vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä ja sosiaalihuollon kirjaamisen hallintaa. Toivomme sinun omaavan hyvät yhteistyötaidot ja kykyä antaa omaa osaamistasi myös muiden ammattilaisten käyttöön. Tehtävässä sinulta vaaditaan osaamista ikäihmisten palveluista kuin myös laaja-alaista ymmärrystä muiden palvelutarpeiden kysymyksissä. Aikaisempi työskentelysi ikäihmisten palveluissa tai asiakasohjauksessa katsotaan eduksi.

johtava sosiaalityöntekijä Marjut Kettunen p. 040 483 1274 / marjut.kettunen@kymenhva.fi
tulosalueen johtaja Tommi Reiman p. 040 489 8473 / tommi.reiman@kymenhva.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Meillä Kymenlaakson hyvinvointialueella töitä tehdään ihmiset edellä. Meille ovat tervetulleita niin pitkän linjan tekijät kuin uudet lupauksetkin. Haluamme, että jokainen alueemme ihminen voi voida elämässään paremmin, ja sitä me tavoittelemme monella eri sektorilla. Siitä me pidämme huolta monipuolisten ammattilaistemme yhteisvoimin. Meillä kaikki kuuluvat porukkaan – haluamme sinutkin mukaan! Tutustu työnantajaan