Sosiaalityöntekijä, asiakasohjaus

Olemme uudistettujen sote-palvelujen tuottaja, tehdään yhdessä palveluista parempia kuin ikinä!

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään vakinaiseen virkaan 1.1.2021 alkaen Lahden Nastolan toimipisteeseen.

Perhe- ja sosiaalipalvelujen työikäisten palvelut vastaa Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella työikäisten (18-64v) arjessa nouseviin tuen tarpeisiin huolehtimalla sosiaalityön ja toimeentulotuen palvelujen järjestämisestä. Sosiaalityö työikäisten parissa on sosiaalista toimintakykyä ylläpitävää ja muutokseen tähtäävää suunnitelmallista sosiaalityötä. Sosiaalityöntekijät käsittelevät ainoastaan yksilölliseen harkintaan perustuvaa sekä ehkäisevää toimeentulotukea ja muilta osin toimeentulotuki käsitellään etuuskäsittelyssä. Aikuissosiaalityö on järjestetty vastaamaan uuden sosiaalihuoltolain mukaista asiakasprosessia. Sosiaalisen kuntoutuksen palvelujen sekä kotiin vietävien palvelujen kehittämiseen on panostettu ja lisäksi on kehitetty välineitä rakenteelliseen sosiaalityöhön.

Tarjoamme monipuolisia sosiaalityön tehtäviä työikäisten asiakkaiden parissa, osaavat ja kivat työkaverit, perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Viran tämän hetkinen sijoituspaikka on Nastolan toimipiste. Työssä liikutaan Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän alueella, joten oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää innostusta ja kokemusta aikuissosiaalityöstä sekä toimeentulotuen tuntemusta. Lisäksi arvostamme positiivista ja aktiivista työotetta, myönteistä asennetta kehittämiseen sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (817/2015) määritellyn sosiaalityöntekijän kelpoisuuden. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/sosiaalityohon
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Taina Nurmikumpu
taina.nurmikumpu@phhyky.fi
puh. 044 018 7142
Johtava sosiaalityöntekijä Mari Sisso
mari.sisso1@phhyky.fi
puh. 044 018 7037
Toivoimme yhteydenottoja sähköpostitse. Sähköpostiin voi myös jättää soittopyynnön.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Työikäisten palvelut
Osoite: Kukkastie 22, 15560 Nastola

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!