Sosiaalityöntekijä, avohuollon lastensuojelu - Social-och hälsovårdssektorn

Avohuollon sosiaalityössä saat tehdä työtä, jolla on merkitystä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti ja myös parin kanssa. Työn tukena tarjoamme säännölliset tiimikokoukset, tiimityönohjauksen ja lähiesimiehen tiiviin henkilökohtaisen konsultaation. Käytettävissäsi on myös toimialan juridinen tuki.

Toimit asiakkaana olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työ pohjautuu asiakassuunnitelmaan. Tehtäviisi kuuluu avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi vastaat kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta sekä huostaanottojen ja sijoitusten valmistelusta. Tehtävä sopii sinulle, jos nautit pitkäjänteisestä työskentelystä ja sinua kiinnostaa asiakkaiden tilanteisiin erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa.

Kallion avohuollon lastensuojelussa on 3 tiimiä, joissa on yhteensä 21 sosiaalityöntekijää ja 3 johtavaa sosiaalityöntekijää. Nyt haemme sosiaalityöntekijöitä Kallio 2 -tiimiin, jossa avohuollon rakenteiden uudelleen järjestelyn myötä on avautumassa kaksi virkaa. Tiimissämme on osaavia työntekijöitä ja hyvä yhteishenki. Asiakasmäärät vaihtelevat ja tällä hetkellä meillä on keskimäärin 37 asiakasta työntekijää kohden. Toimipisteemme sijaitsee Hakaniemessä hyvin kulkuyhteyksien varrella. Sosiaalityöntekijät työskentelevät pääosin kahden hengen huoneissa. Etätöistä voimme sopia tiimin kesken ja tilanteen mukaan.

Monipuolinen tehtäväkenttämme tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittyä lastensuojelun ammattilaisena. Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. Voit myös saada työsuhdematkakortin ja hakea työsuhdeasuntoa. Työajan joustojen avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-654-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja.

Lastensuojelutyön kokemus.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/sosiaalityontekijaksi-helsinkiin/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Lastensuojelun avohuollon sosiaalityö, Etelän lastensuojelu Kallio 2
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-654-21
  • 25.10.2021 tai sopimuksen mukaan
  • 3.680,36 €/kk
  • 1.10.2021 - 22.10.2021 15:00
  • SosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Tuomas Eirola, tuomas.eirola@hel.fi, p. 09 310 43673

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Lastensuojelun avohuollon sosiaalityö, Etelän lastensuojelu Kallio 2

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Toinen linja 4 G, 00530 Helsinki

Rekommenderade jobb