Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä ensiarviotiimiin - Kirkkonummen kunta

Sinä lapsiperheiden virka-aikaisesta päivystystyöstä innostunut sosiaalityöntekijä, tervetuloa Kirkkonummen perhesosiaalityön ja lastensuojelun ensiarviotiimiin töihin!

Kirkkonummen perhesosiaalityön yksikkö hakee sosiaalityöntekijää ensiarviotiimiin 1.9.2022 lähtien.

Ensiarviotiimiin kuuluu kolme sosiaalityöntekijää ja kolme sosiaaliohjaajaa. Tiimi vastaa virka-aikaiseen lapsiperheiden päivystyspuhelimeen klo 8-15 välisenä aikana arkisin, vastaanottaa yhteydenottoja ja lastensuojeluilmoituksia sekä tekee uusien asiakkaiden palvelutarpeen arviointeja yhteistyössä kunnan muiden toimijoiden kanssa. Perhesosiaalityön ja lastensuojelun yksikköön kuuluu ensiarviotiimin lisäksi avopalveluiden tiimi ja sijais- ja jälkihuollon tiimi.

Kirkkonummella perhesosiaalityön ja lastensuojelun yksikön työntekijöiden työtä ja työhyvinvointia tukevat hyvät rakenteet ja vahva esihenkilöiden tuki. Käytössämme on lastensuojelun systeeminen työote ja sitä ollaan jalkauttamassa tulevaisuudessa myös kunnan muihin lapsiperheiden palveluihin. Tarjoamme säännöllisen työnohjauksen ja mahdollisuuden etätyön tekemiseen.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Edellytämme tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työskentelyotteeseen on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta. Aiempi kokemus päivystystyöstä ja palvelutarpeen arviointien tekemisestä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehto sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka muodollisesti kelpoisella sosiaalityöntekijällä on 3 780,38 €.

Tehtävään valittavan on myös esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Virkaa täytettäessä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi ensisijaisesti Kuntarekryn sähköisellä hakulomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 443124). Haku päättyy 16.8.2022 klo 12:00.

Hakuaikaa on jatkettu.

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat perhesosiaalityön ja lastensuojelun palvelupäällikkö Maaret Manninen puh. 040-741 0892 ja avopalveluiden johtava sosiaalityöntekijä Saija Sinkko puh. 040-7591149 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Perhesosiaalityö

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Rekommenderade jobb