Sosiaalityöntekijä, Espoon aikuissosiaalityö - Esbo stad

Tehtävänkuvaus
Haemme Espoon aikuissosiaalityöhön kahta sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan. Tehtävä sopii mainiosti myös uransa alkuvaiheessa olevalle sosiaalityöntekijäle tai sijaiskelpoiselle sosiaalityön opiskelijalle. Tehtävät sijoittuvat Etelän 30 vuotta täyttäneiden asiakkaiden tiimiin.

Tiimissämme työskentelee kuusi sosiaalityöntekijää, viisi sosiaaliohjaajaa, kolme etuuskäsittelijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Tiimissämme sekä koko työyhteisössämme on kannustava ja yhteisvastuullinen ilmapiiri sekä hyvä tekemisen meininki. Toivomme uudelta työkaveriltamme innostunutta ja myönteistä asennetta työhön ja työn kehittämiseen. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja joustavuutta ajoittain nopeatempoisessa toimintaympäristössämme. Tarjoamme sinulle iloiset, osaavat ja avuliaat työkaverit. Perehdytämme sinut tehtävääsi, jotta pääset hyvin uuden työsi alkuun. Perehdytys koostuu kahden viikon perehdytysjaksosta, jossa pääset monipuolisesti tutustumaan toimipisteemme työtehtäviin ja toimintakulttuuriin. Sosiaalityöntekijä työskentelee ensisijaisesti erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden ja heidän verkostojensa kanssa. Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat palvelutarpeen arvioinnit, asiakassuunnitelmat ja niiden seuranta sekä verkostotyö eri toimijoiden kanssa. Lisäksi työhön kuuluu yksilöhuollon päätöksentekoa sekä täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta päättämistä.

Espoon aikuissosiaalityön toimipaikka sijaitsee Perkkaalla hyvien liikenneyhteyksien päässä osoitteessa Komentajankatu 5 C. Toimistomme monitoimitiloissa työskentelee reilu 90 työntekijää, sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, asumisneuvojia, asumisohjaajia, sosiaalisen kuntouksen ohjaajia, talousneuvojia, toimistosihteereitä, etuuskäsittelijöitä ja vahtimestareita. Moniammatillinen työyhteisömme toimii viihtyisässä modernissa monitoimitilassa, jossa on avaran yhteisen työtilan lisäksi hiljaisen työskentelyn tiloja, asiakastapaamishuoneita, kokoushuoneita ja puhelinhuoneita. Virka-ajan päivystykselliset kiireellistä käsittelyä vaativat asiat hoidetaan toimipisteellämme aikuissosiaalityön ensiarviointitiimissä. Tällä hetkellä suurin osa työtehtävistä hoidetaan etätyönä etäyhteyksin. Espoon kaupungin työntekijänä saat käyttöösi kaupungin henkilöstöetuudet sekä mahdollisuuden osallistua kaupungin järjestämiin koulutuksiin oman kiinnostuksesi mukaan.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoitten puuttuessa huomioimme myös sosiaalityön opiskelijat, joilla on sijaiskelpoisuus. Laajaa kokemusta aikuissosiaalityöstä ei tarvitse olla, riittää että olet kiinnostunut ja innostunut oppimaan uutta ja työskentelemään aikuissosiaalityössä.

Työpaikan nimi: Espoon aikuissosiaalityö

Työaika: 37,75 h/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme lisäksi kielitaitoa sekä Effica- asiakastietojärjestelmän tuntemusta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Elina Vuorenmaa, johtava sosiaalityöntekijä 040 5533674

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Komentajankatu 5 C, 02600 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb