Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä: gerontologinen sosiaalityö, Siun sote (id6439) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 16.08.2022 mennessä ikäihmisten palveluissa kolme (3) vakituista SOSIAALITYÖNTEKIJÄN virkaa

Siun soten ikäihmisten palveluissa on avoinna kolme sosiaalityöntekijän virkaa, joiden ensisijaiset työalueet ovat Kitee - Rääkkylä - Ilomantsi - Tohmajärvi tai Lieksa tai Joensuu - Kontiolahti. Sosiaalityön tehtäviä tehdään tarvittaessa myös muilla Siun soten alueilla. Työntekijän työpiste voi sijaita Kiteellä, Lieksassa tai Joensuussa riippumatta ensisijaisesta työalueesta. Virkaan valitun toiveita kuullaan työpisteen sijaintipaikkaa suunniteltaessa.

Sosiaalityöntekijä vastaa erityistä tukea tarvitsevan ikäihmisen asiakasprosessista. Tehtävään kuuluu palvelutarvearviointiin perustuvien palvelupäätösten tekemistä, asiakassuunnitelmien ja lausuntojen laatimista sekä omatyöntekijänä toimimista. Sosiaalityöllä tuetaan erityistä tukea tarvitsevan ikäihmisen turvallisen arjen toteutumista ikäihmisen itsemääräämisoikeus ja etu huomioiden. Tukena on koko Siun soten alueen gerontologisen sosiaalityön tiimi sekä ikäihmisten palveluissa työskentelevät sosiaali- ja asiakasohjaajat. Gerontologista sosiaalityötä tehdään kotikäynneillä, asiakkaan verkostossa sekä monenlaisissa viranomaisyhteyksissä ja verkostotapaamisissa.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä tai valviran ohjeen mukaisesti virka voidaan täyttää määräaikaisesti henkilöllä, joka on avoimessa yliopistossa suorittanut sosiaalityön perus- ja aineopinnot ja on ennen avoimen yliopiston opintoja suorittanut sosionomin tutkinnon tai sosiaalialalle soveltuvan ylemmän yliopistollisen tutkinnon.

Työssä viihtymistä lisää kiinnostus ikäihmisiin, itsenäiseen ja liikkuvaan työhön, itseohjautuvuus, päätöksentekovalmius sekä halukkuus pari-, tiimi- ja verkostotyöhön. Lisäksi kirjallisen ilmaisun taidot ja innokkuus kehittää ja kehittyä työssä auttavat onnistumaan tehtävässä. Onhan sinulla käytössäsi auto, koska sitä tarvitaan viranhoidossa. Työnohjaus on järjestetty säännöllisesti. Viikoittain on mahdollista tehdä osin myös etätyötä.

Tehtäväkohtainen palkka on 3531,77 euroa.

Palvelusuhteen muut ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virat täytetään 01.09.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Tarja Husso, puh. 013 330 7109, tarja.husso@siunsote.fi (lomalla 11.7. - 5.8.2022 ), johtava sosiaalityöntekijä Tero Härkönen, puh. 013 330 7123, tero.harkonen@siunsote.fi (lomalla 8.7.2022 saakka), palvelujohtaja Marke Varis, puh. 013 330 7134, marke.varis@siunsote.fi (lomalla 18.7. - 14.8.).

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 5.7.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Tarja Husso, puh. 013 330 7109, tarja.husso@siunsote.fi (lomalla 11.7. - 5.8.2022 ), johtava sosiaalityöntekijä Tero Härkönen, puh. 013 330 7123, tero.harkonen@siunsote.fi (lomalla 8.7.2022 saakka), palvelujohtaja Marke Varis, puh. 013 330 7134, marke.varis@siunsote.fi (lomalla 18.7. - 14.8.).

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb