Sosiaalityöntekijä, Haukiputaan sosiaalipalvelut

Haukiputaan hyvinvointikeskuksessa on haettavana SOSIAALITYÖNTEKIJÄN viransijaisuus aikuissosiaalityössä. Työ alkaa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan ja kestää 10.5.2022 saakka.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit sekä suunnitelmallinen sosiaalityö. Sosiaalityöntekijä tukee työssään asiakkaiden sosiaalista hyvinvointia, toimintakykyä ja omatoimista suoriutumista elämän erilaisissa tilanteissa. Työtä tehdään moniammatillisesti erilaisissa verkostoissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 817/2015 §3 ja § 7 mukainen pätevyys. Hakijalla tulee olla vähintään sosiaalityön aineopinnot ja niihin sisältyvä käytännön harjoittelu suoritettuna.
Kyky itsenäiseen työskentelyyn on välttämätön edellytys tehtävän hoitamiseksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä moniammatillista työotetta laajassa palveluverkostossa. Arvostamme myös myönteistä asennetta kehittämiseen.

Eduksi luetaan työkokemus kunnallisessa sosiaalityöntekijän viranhaltijatyössä, Yksilö- ja perhehuollon
Effica-osaaminen sosiaalihuollossa ja toimeentulotuessa sekä palvelujärjestelmän tunteminen. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Viransijaisuuteen valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan. Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä.

Oulun kaupunki käyttää viransijaisuuksissa neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus on KVTES:n hinnoittelukohdan 04SOS04A:n mukainen 3373,66 euroa kuukaudessa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/3018/2021. Hakemukset on toimitettava 13.4.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Irja Palosaari p. 044 703 4462 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Haukiputaan hyvinvointikeskus
Osoite: Simppulantie 15, 90830 Haukipudas

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Suggested jobs