Skip to main content
test
SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, Hyvinkää lastensuojelun avohuolto - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Lastensuojelun avohuolto etsii asiakaslähtöistä sekä ammattitaidon omaavaa sosiaalityöntekijää?

Nostitko käden pystyyn? Hienoa, tule täyttämään meidän vakituinen virka ja osaksi Keusoten lastensuojelun tiimiä.

Virka sijoittuu lastensuojelun Hyvinkään avohuollon tiimiin, jossa työskentelee 5 sosiaalityöntekijää, 1 erityissosiaaliohjaaja, 2 sosiaaliohjaajaa ja 6 perheohjaajaa.

Asiakaslasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä työtehtäviisi kuuluu avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan kanssa asiakassuunnitelman mukaisesti, sekä sijoitusprosessit. Työ on kohtaavaa, asiakasta kunnioittavaa ja dialogiin perustuvaa muutostyötä. Keskimäärin avohuollon sosiaalityöntekijällä on asiakkaita 30. Avohuollon tiimiä johtaa lastensuojelun avohuollon esimies.

Mikäli Sinua tämän tyylinen tehtävä kiinnostaa, tarvitset osaamisen työskennellä itsenäisesti, että tiimissä. Sinulla pitää olla kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, verkostotyön taitoja ja hyvää kirjallista ilmaisua. Ollessasi konkari alalta se on tietysti suuri etu, mutta mikäli olet vasta urasi alussa, me huolehdimme hyvästä perehdytyksestä tehtävän sisältöön. Toivottavasti asiakaslähtöisyys sekä asiakastyön kehittämisote ovat tuttuja käsitteitä Sinulle. Adjektiivit joustavuus, sosiaalisuus ja innovatiivisuus lisäksi kuvaavat sinua.

Tehtävässä vaadittava kelpoisuusehto on sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sosiaalityön opiskelijat määräysten mukaisesti. Me kuntayhtymässä myös tuemme sosiaalityön opiskelijoita opintojen loppuunsaattamista mm. palkallisilla opintovapailla.

Mainitsimme aiemmin jo tehtävän sisällön perehdyttämisestä ja tosiaan huolehdimme siitä! Haluamme, että koet itsesi tervetulleeksi meidän tiimiimme ja viihdyt kanssamme. Keusoten lastensuojelun tukirakenteet, kuten moniammatillinen asiantuntijaryhmä, asiakasohjausryhmä, johtavan asiantuntijan sekä lakimiesten tuki ovat käytettävissä. Työn tukena on lisäksi säännöllinen työnohjaus sekä tiimin ja esimiehen tuki. Työtilat sijaitsevat Hyvinkään perhekeskus Renttossa, laajan palvelun perhekeskuksessa, jossa monialainen yhteistyö muiden toimijoiden kanssa mahdollistuu sujuvasti. Tilat sijaitsevat keskeisellä sijainnilla juna-aseman vieressä.

Toivottavasti innostuit lukemastasi, haluamme Sinut osaksi meidän tiimiämme sekä Keusotea!

Tietoja palvelussuhteesta:

  • vakituinen virkasuhde alkaen sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3841,66 €/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat avaa tästä
  • 1.2. on tartuntalaki 48§ muuttunut ja haettavaan tehtävään edellytämme laajempaa (korona) rokotesuojaa.
Lisätiedot antaa lastensuojelun avohuollon esimies Kaddi Talts, puh. 050 497 0419, kaddi.talts@keusote.fi

Hakuaika päättyy 19.5.2022 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb