Skip to main content
test

Tule sosiaalityöntekijäksi Iihin, osaksi meidän tiimiämme!
Hakuaikaa jatketaan, aikaisemmat hakemukset huomioidaan

Etsimme tiimimme sosiaalityön ammattilaista osaksi iloista, innokasta ja kehittämismyönteistä työyhteisöämme. Haluamme löytää vakituisen lisän tiimiimme ja siksi meillä on nyt haettavana sosiaalityöntekijän virka lapsiperhetyössä. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja sitoutumislisän, säännöllisen työnohjauksen sekä ePassin ja Hyvis-työhyvinvointitarjottimemme palvelut - ja tietysti aivan mahtavat työkaverit!

Sosiaalityöntekijän tehtävässä painottuvat perheiden kokonaisvaltainen kohtaaminen, palvelutarpeen arviointi ja siitä seuraava työ. Sosiaalityöntekijänä teet tiivistä yhteistyötä lapsiperheiden, työikäisten palveluiden sekä päihde- ja mielenterveyspalvelujen toimijoiden kanssa. Verkostosta saat tuen tehdessäsi tätä merkityksellistä työtä sosiaalihuoltolain mukaisten, erityistä tukea tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä kanssa. Lisäksi työyhteisömme sosiaaliohjaajat voivat toimia työparinasi asiakastyössä. Kuten huomaat, tukenasi on koko tiimi ja yhteistyökumppaneita on eri aloilta. Toimintamme ytimessä ovat moniammatillisuus sekä systeemisen lastensuojelun malli, jonka tiimi kokoontuu säännöllisesti. Työtä tehdään pääosin asiakkaan ympäristössä ja verkostoissa. Palveluohjaus on Oulunkaaren kunnissa järjestetty seudullisesti.

Arvostamme kokemustasi sosiaalityön asiakasprosessin vaiheista. Työssäsi tarvitset itsenäistä työotetta, päätöksentekovalmiutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, johdonmukaisuutta sekä verkostomaista työotetta. Toivomme löytävämme joukkoomme työntekijän, jolla on raikkaita ajatuksia palvelujen kehittämiseen.

Kuukausipalkka on 3885 euroa + rekrytointi-/sitoutumislisä 400 euroa kuukaudessa 31.12.2022 saakka. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun. Ajokortti on työtehtävien hoitamiseksi välttämätön.

Virkaan valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esittää nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sari Maajuuri, vs. palveluesimies, p. 040 184 8390, sari.maajuuri@oulunkaari.com
Satu Hillukkala-Mäkelä, johtava sosiaalityöntekijä p. 040 623 7488
satu.hillukkala-makela@oulunkaari.com

Lisätietoja

Oulunkaaren kuntayhtymä, Oulunkaaren perhepalvelut, Iin perhepalvelut

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.

Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Visiomme on #mielekäselämäkotona.


Osoite: Asematie 165 D, 91100 Ii
Oulunkaaren kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb