Skip to main content
test

Perusturvakuntayhtymä Karviainen hakee vakituiseen virkasuhteeseen sosiaalityöntekijää ikäihmisten sosiaalityöhön 1.1.2023 alkaen.

Karviainen on monialaisen osaamisen kehittämiseen sitoutunut perusturvakuntayhtymä, joka tuottaa sosiaali- ja terveyspalveluja Karkkilan ja Vihdin asukkaille. Vuoden 2023 alusta kuntayhtymän nykyinen toiminta siirtyy Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen vastuulle.

Sosiaalityöntekijä työskentelee alkaen 1.1.2023 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen Ikääntyneiden Seniori-info yksikössä, joka vastaa mm. ikääntyneiden neuvonnasta, asiakasohjauksesta sekä sosiaalityöstä. Sosiaalityöntekijänä vastaat asiakkaiden suunnitelmallisesta sosiaalityöstä ja toimit omatyöntekijänä erityistä tukea tarvitseville asiakkaille. Vastuullesi kuuluvat palvelutarpeen arviot, asiakassuunnitelmat, ohjaus ja neuvonta sekä sosiaalihuoltolain mukainen päätöksenteko sekä monialainen yhteistyö verkostoissa sekä osallistuminen yksikön päiväaikaiseen sosiaalipäivystykseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun.

Arvostamme kokemusta sosiaalityöstä ikääntyneiden parissa sekä kokemusta sosiaalihuoltolain mukaisesta päätöksenteosta.

Työ alkaa 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 668,61 euroa kuukaudessa. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Käytössäsi on Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen laajat henkilöstöetuudet. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkatehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Etätyö on työtehtävien mukaan mahdollista.

Haastatteluun pyydetyn on haastattelussa esitettävä alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Virkaan valitun tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://karviainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Raunu
vt. palvelupäällikkö
Sosiaalipalvelukeskus
044 4918365
paivi.raunu@karviainen.fi

Lisätietoja

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Sosiaalipalvelut, Sosiaalipalvelukeskus

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 550 henkilöä. 1.1.2023 Karviainen sulautuu osaksi Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuetta.


Osoite: Asemantie 30, 03100 Nummela
Perusturvakuntayhtymä Karviainen - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb