Sosiaalityöntekijä, ikäihmisten palveluohjaus

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa ikäihmisten palveluohjauksessa on uudelleenhaettavana SOSIAALITYÖNTEKIJÄN viransijaisuus. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää 31.12.2021 saakka. Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuajan aikana.

Ikäihmisten palveluohjaus on keskeisessä roolissa oululaisten ikäihmisten ohjauksessa, neuvonnassa, palvelutarvearvioissa ja päätöksenteossa sekä asiakaskohtaisessa seurannassa. Ikäihmisten palveluohjauksessa myönnetään ikäihmisille kotiin annettavia, kotona asumista tukevia sosiaali-, asumis- ja hoivapalveluita.

Sosiaalityöntekijän työhön kuuluu mm. asiakkaan palvelutarpeiden arviointi, asiakassuunnitelmat sekä päätöksenteko asiakkaan tarvitsemista palveluista. Sosiaalityöntekijät tekevät tiivistä yhteistyötä Kelan asiantuntijoiden kanssa toimeentulotuen osalta ja myöntävät täydentävän ja ehkäisevät toimeentulotuen asiakkailleen.

Sosiaalityöntekijän työn tukena on esimiehen tuki, säännölliset tiimipalaverit ja työnohjaus. Ikäihmisten palveluohjaus on moniammatillinen työyksikkö, jossa työskentelee noin 35 sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijaa.

Kelpoisuusvaatimuksen on sosiaalihuoltolain ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain 817/2015 § 3 ja § 7 mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Kyky itsenäiseen työskentelyyn, hyvä paineensietokyky ja moniammatillisen työotteen hallinta laajoissa palveluverkostoissa ovat edellytyksiä tehtävän hoitamiseksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä myönteistä asennetta kehittämiseen. Eduksi katsomme kokemuksen ikäihmisten parissa tehtävästä työstä ja palveluohjauksesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan. Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/4536/2021. Hakemukset on toimitettava 28.5.2021 klo 15.00 mennessä.

Viransijaisuus on ollut aikaisemmin ulkoisessa haussa julkisesti haettavana. Aikaisemmin hakeneet otetaan uudelleenhaussa huomioon ilman uutta hakemusta.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. palveluesimies Minna Mikkola, p. 044 703 6472 tai sähköpostitse minna.j.mikkola@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Ikäihmisten palveluohjaus

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.


Osoite: 90250 Oulu

Suggested jobs