Sosiaalityöntekijä jälkihuoltoon, Pori

Ansök senast  5.6.2024 15:00

Tervetuloa sosiaalityöntekijäksi jälkihuoltoon!

Kyseessä on Satakunnan hyvinvointialueen lasten, nuorten ja perheiden erityispalveluiden lastensuojelun jälkihuollon sosiaalityöntekijän virka. Toimipisteesi sijaitsee Porissa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolista, vastuullista ja haasteellista työtä uudistuvassa työympäristössämme. Uudistetut tilamme sijaitsevat Porissa Otavankadulla ja saat käyttöösi oman työhuoneen sekä sähköpöydän. Meille tärkeää on työntekijöiden hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen. Tarjoamme esihenkilöiden ja työyhteisön tuen ja säännöllisen työnohjauksen. Meillä on liukuva työaika, etätyömahdollisuus ja kattavat työterveyshuollon palvelut. Lisäksi käytössämme on Smartumin hyvinvointietu virkistymiseen.

Jälkihuollon asiakastyö on pitkäjänteistä asiakkaan tukemista yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa. Työssä hyödynnetään moniammatillista ja asiakaslähtöistä työotetta. Sosiaalityöntekijöillä on käytössään laaja palveluvalikoima tehdyn asiakassuunnitelman toteuttamiseksi. Työ sisältää niin yksin työskentelyä, parityöskentelyä, tiimityöskentelyä kuin verkostotyöskentelyä. Jälkihuollon asiakkaamme ovat sekä alaikäisiä että täysi-ikäisiä. Jälkihuoltoyksikkömme toteuttaa nuorille suunnattua toimintaa järjestämällä nuorten toiminnallisia ryhmiä. Lisäksi yksikössämme on aloitettu nuorille asiakasraatitoiminta. Sosiaalityöntekijällä on halutessaan mahdollisuus osallistua ryhmien toimintaan. Satakunnan hyvinvointialueen jälkihuolto osallistuu myös aktiivisesti tutkimus- ja kehittämistyöhön.

Jälkihuoltoyksikössä työskentelee tällä hetkellä seitsemän sosiaalityöntekijää, seitsemän sosiaaliohjaajaa ja esihenkilönä johtava sosiaalityöntekijä sekä vastuuyksikön päällikkö. Työyhteisössämme haluamme puhaltaa yhteen hiileen, toinen toisiamme tukien ja kunnioittaen.

Odotamme sinulta halua omalla toiminnallasi tukea ja luoda hyvää työilmapiiriä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, innostunutta ja aktiivista työotetta sekä halua palvelujen kehittämiseen.

Toivomme sinulta myös lastensuojelutyön tai aikuissosiaalityön tuntemusta. Eduksi on, että olet tietoteknisesti näppärä omaksumaan eri järjestelmiä. Satakunnan hyvinvointialueelle tulee käyttöön uusi asiakastietojärjestelmä syksyllä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Työaika on 37 tuntia 45 minuuttia viikossa. Työtehtävien hoitamiseksi ajokortti ja oman auton käyttö on suotavaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on tällä hetkellä 4160 euroa kuukaudessa.

Vakituiseen tai yli vuoden mittaiseen virkasuhteeseen valittu ohjataan työterveyshuollon terveystarkastukseen virkasuhteen alussa.

Tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, mikäli hänen työhönsä kuuluu lasten ja iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelyä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan tarkistamisessa annetussa laissa (504/2002) tai sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta (741/2023) annetussa laissa säädetyllä tavalla.

Viran täyttämisessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Tule töihin Satakuntaan! Satakunta on lähellä, vain 110 km Tampereelta ja 210 km Helsingistä! Suurimmat kaupunkimme ovat Pori ja Rauma, mutta meillä on myös viisi muuta kaupunkia sekä monta pientä länsirannikon helmeä! Elämä Satakunnassa koostuu edullisesta ja tilavasta asumisesta ja arki on lyhyiden välimatkojen ansioista mutkatonta. Koska elämä ei ole vain työtä niin Satakunnasta löytyy vapaa-ajallekin runsaasti tekemistä; Suomen parhaista surffausmahdollisuuksista laajaan kulttuuritarjontaan.

Jos asumiskuviot tai työn löytyminen puolisolle askarruttavat, ole yhteydessä rekrytointi@sata.fi niin jutellaan näistä lisää!


Läs mer

http://www.sata.fi

Kontaktuppgifter

Lastensuojelun jälkihuollon johtava sosiaalityöntekijä Lilli Vesa,

p.044 701 3423, lilli.vesa@sata.fi

Vastuuyksikön päällikkö Mira Lahdenranta,

p.044 701 6120, mira.lahdenranta@sata.fi

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: rekrytointi@sata.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Läs om arbetsgivare