Sosiaalityöntekijä, K-S sijaishuoltoyksikkö

Keski-Suomen sijaishuoltoyksikkö palvelee 23 kuntaa Keski-Suomessa Jyväskylän kaupungin hallinnoidessa sen toimintaa. Yksikkömme tavoitteena on tuottaa lapsilähtöistä, laadukasta sijaishuollon palvelua kunnille. Keskeisimpiä työtehtäviämme ovat kuntien sosiaalityöntekijöiden työparina toimiminen lapsen sijoitusprosesseissa, sijais- ja tukiperheiden rekrytointi ja valmennus, perhehoidon tukipalvelujen järjestäminen sekä erilaiset perhehoidon selvitystyöskentelyt. Nyt haemme

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

viransijaisuuteen 31.8.2021 saakka.

Etsimme sinua, lastensuojelun sijaishuollosta kiinnostunut sosiaalityön ammattilainen, työkaveriksemme. Olet etsimämme henkilö, mikäli pidät itsenäisestä työotteesta, työskentelet mielelläsi maakuntatasolla sekä yli maakuntarajojenkin. Olet valmis kartuttamaan työsi kautta monenlaista asiantuntijuutta ja pidät erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta, mitä työparityö kuntien lastensuojelun sijoitusprosesseissa edellyttää. Omaat avointa uteliaisuutta ja kunnioittavaa elämänasennetta, joita tarvitset sijoituspaikkoihin tutustumisissa sekä selvittelyissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Haussa voidaan huomioida myös sosiaalityön opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta sekä mahdollisuutta ajoittain myös ilta- ja viikonlopputyöhön. Eduksi luemme kokemuksen lastensuojelun sosiaalityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Viransijaisuus täytetään mahdollisimman pian ja se kestää 31.8.2021 asti. Viransijaisuudessa on koeaika.

Valitun on ennen viransijaisuuden vastaanottamista esitettävä nähtäväksi hyväksytty todistus terveydentilastaan. Lisäksi valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Tehtävä julistetaan uudelleen haettavaksi. Aiemmassa rekrytoinnissa saapuneet hakemukset huomioidaan automaattisesti tässä rekrytoinnissa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Maarit Kinnunen, puh. 050 553 8462, sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi.

Lastensuojelu
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats