Sosiaalityöntekijä - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Sosiaalityöntekijä - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Viran hakuaikaa on jatkettu 14.6.2019 klo 15.00 saakka.

Haemme sosiaalityöntekijää aikuissosiaalityöhön Kuhmoon.

Kuhmo on tunnettu kamarimusiikin pääkaupunkina ja tonttukaupunkina. Kuhmossa luonto ja sen tarjoamat erilaiset harrastemahdollisuudet ovat tärkeä voimavara sekä työntekijöillemme että asiakkaillemme. Luonnon tarjoamia mahdollisuuksia haluamme hyödyntää myös aikuissosiaalityössä esimerkiksi Green Care toiminnan ja kämppäkuntoutuksen keinoilla. Kuhmon aikuissosiaalityössä on mahdollisuus päästä osallistumaan yhteisösosiaalityöhön Lähiötuvalla ja olla mukana kehittämässä asiakkaiden hyvinvointia lisääviä palveluita.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu erilaisissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden neuvonta, ohjaus ja kokonaisvaltainen tukeminen sosiaalisesti kuntouttavalla työotteella. Sosiaalityöntekijä toimii erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden omatyöntekijänä. Sosiaalityöntekijä toimii asiakkaiden toimintaympäristöissä kooten tarpeenmukaisen palvelukokonaisuuden asiakkaan tueksi. Tehtäviin kuuluu myös lausuntojen ja päätösten tekeminen koskien mm. täydentävää ja ehkäisevää toimeentulotukea, kuntouttavaa työtoimintaa ja sosiaalista kuntoutusta. Sosiaalityöntekijänä toimii tarvittaessa ryhmänohjaajana. Työnkuvaan kuuluu myös rakenteellinen sosiaalityö.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015, 7 §, 3 §) mukainen pätevyys.

Virkaan valittavalta edellytetään erinomaista asiakkaan kohtaamistaitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia työskennellä moniammatillisessa tiimissä ja verkostoissa. Työssä vaaditaan kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja valmiuksia työskennellä myös yksin asiakkaiden kanssa.

Arvostamme kokemusta vaikeissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden kanssa työskentelemisestä, sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä kehittää toimintaa asiakkaita paremmin auttavaan suuntaan.

Työ edellyttää liikkumista asiakkaan kotiin sekä toimimista myös muiden toimintaympäristöjen ja moniammatillisten verkostojen kanssa, joten ajokortti on välttämätön.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan johtava sosiaalityöntekijä Veera Rinteelle osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "sosiaalityöntekijä Kuhmo 301674"

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (Laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.

Läs mer

http://sote.kainuu.fi

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Veera Rinne, veera.rinne@kainuu.fi, p. 044 716 7036, vastuualuepäällikkö Päivi Ahola-Anttonen, paivi.ahola-anttonen@kainuu.fi, p. 044 710 1792.

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Perhepalvelut, Sosiaalityö Kuhmo
Adress: -, 88900 Kuhmo

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.
Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.

Mer om arbetsgivaren