Sosiaalityöntekijä - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Sosiaalityöntekijä

Sosiaalityöntekijän kokoaikainen virka. Tehtävät aikuissosiaalipalveluissa Kainuun työllistymistä edistävässä monialaisessa yhteispalvelussa (Kainuun TYP). TYPissa asiakkaita palvellaan tiiviissä yhteistyössä Kainuun työ- ja elinkeinotoimiston ja Kelan asiantuntijoiden kanssa. Sosiaalityöntekijä on mukana asiakkaan palvelutarvearvion sekä monialaisen työllistymissuunnitelman laadinnassa sekä palvelujen yhteensovittamisessa yhdessä monialaisen verkoston kanssa. Tehtäviin kuuluu vastuu asiakkaan palveluprosessista, päätöksenteko kuntouttavasta työtoiminnasta ja sosiaalisesta kuntoutuksesta sekä täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta.

Sosiaalityöntekijä seuraa asiakkaan etenemistä kohti koulutusta ja työelämää ja tukee häntä sosiaalisesti kuntouttavalla työotteella asiakkaan toimintaympäristöihin jalkautuen. Työtä tehdään kolmen kunnan alueella Kajaanissa, Paltamossa ja Ristijärvellä. Työ edellyttää liikkumista paikkakuntien välillä. Työnantaja on varannut leasingautoja työmatkoja varten.

Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista asiakkaan kohtaamistaitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia toimia moniammatillisissa verkostoissa. Lisäksi virkaan valittavalta edellytetään oma-aloitteisuutta, tutkivaa työotetta sekä kykyä kehittää omaa työtä. Ajokortti on välttämätön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015, 7 §, 3§) mukainen pätevyys.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta työllistymistä edistävässä monialaisessa yhteispalvelussa.

Palkkaus on sovellettavan kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen ja Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen, 3354,36 €/kk. Työ alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.
Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan vastuualuepäällikkö Päivi Ahola-Anttoselle osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "sosiaalityöntekijä TYP 400049".

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (Laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

  • Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Perhepalvelut, Työvoiman palv.k. Kajaani
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • KAI-03-209-19
  • 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan
  • 3354,36 €€/kk
  • 19.8.2019 - 18.9.2019 15:00
  • SosiaalityöSosiaalialaKajaaniKainuu

Lisätietoja antaa vastuualuepäällikkö Päivi Ahola-Anttonen, paivi.ahola-anttonen@kainuu.fi, p. 044 710 1792.

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Perhepalvelut, Työvoiman palv.k. Kajaani
Osoite: -, 87100 Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.
Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.

Tutustu työnantajaan