Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, Kalasatama - Social-och hälsovårdssektorn

Oletko sinä etsimämme työtoveri ja sosiaalityön ammattilainen psykiatriaan? Kalasataman mielialahäiriötyöryhmässä on haettavana sosiaalityöntekijän sijaisuus 29.7.2022 asti, aloitus sopimuksen mukaan. Sijaisuuteen on myös mahdollista saada osa-aikaista jatkoa 29.7.2022 jälkeen.

Sosiaalityö on kokonaisvaltaisessa työssämme olennaista. Tarjoamme tehtäväkuvan, missä olet tärkeä osa monialaista tiimiä. Tehtäviisi kuuluvat sosiaalisten tilanteiden arviointi ja kartoitus, taloudellisten tilanteiden ja asumisasioiden selvittely, kuntoutuspolkujen suunnittelu sekä yhteistyö potilaiden verkostojen ja omaisten kanssa. Sosiaalityöntekijämme tekevät sosiaalihuoltolain edellyttämiä tehtäviä ja niihin liittyvää päätöksentekoa (mm. palvelutarpeen arviointi, täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki, kuntouttavan työtoiminnan polut). Kiinnostus kuntouttavaa ja sosiaalityön työkaluja monipuolisesti hyödyntävää sosiaalityötä kohtaan on tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta välttämätöntä.

Työtäsi tukevat case-kokoukset, työnohjaukset ja ammattiryhmäkohtaiset kokoukset. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Osittainen etätyö on mahdollista, huomioimme myös osa-aikaisuustoiveet. Helsingin kaupungilla sinua odottavat myös monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Luemme eduksi:

Aiemman työkokemuksen terveyssosiaalityöstä, kuntoutuksen sosiaalityöstä ja/tai työskentelystä psykiatriapalveluissa sekä Helsingin sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän tuntemuksen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Psykiatria- ja päihdepalvelut, Mielialahäiriöpalvelut
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-02-282-22
  • Aloitus sopimuksen mukaan - 29.07.2022
  • 3424,78 €/kk
  • 5.5.2022 - 19.5.2022 16:00
  • SosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Psykososiaalisen työn päällikkö Johanna Palve p. 09 310 49024
Johtava toimintaterapeutti Päivi Jalonen p. 050 340 3604

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Psykiatria- ja päihdepalvelut, Mielialahäiriöpalvelut

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Työpajankatu 14, 00580 Helsinki

Rekommenderade jobb