Sosiaalityöntekijä kasvatus- ja perheneuvontaan Leppävirralle

Ansök senast  21.5.2024 12:00

Sosiaalityöntekijä - Meillä on sinulle työtarjous, jossa on mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti ihmisten elämään. Etsimme osaajaa, joka jakaa halumme auttaa ja tukea niitä, jotka tarvitsevat apuamme. Lue lisää, miksi juuri sinun panoksesi on tärkeä!

Etsimme Pohjois-Savon hyvinvointialueen eteläiselle alueelle sosiaalityöntekijää kasvatus- ja perheneuvontaan vakituiseen virkasuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työn aloitusvaiheessa työpisteesi sijaitsee Leppävirran terveysasemalla, jossa sinulla on oma työhuone.

Keitä me olemme?
Meillä perhekeskuksessa työskentelee ammattitaitoinen, myönteinen ja huumorintajuinen porukka. Eteläisen alueen kasvatus- ja perheneuvonta muodostuu ammattitaitoisesta ja lämminhenkisestä tiimistä, johon kuuluu tällä hetkellä kaksi sosiaalityöntekijää, kolme psykologia sekä johtava sosiaalityöntekijä. Haemme joukkoomme kolmatta sosiaalityöntekijää, joka omalta osaltaan ylläpitää tiimimme positiivista, innostunutta ja motivoitunutta työilmapiiriä.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?
Kasvatus- ja perheneuvonnan sosiaalityöntekijä työskentelee osana kokenutta monialaista tiimiä. Kasvatus- ja perheneuvonta on matalan kynnyksen kohdennettu palvelu alle 18-vuotiaiden lasten perheille. Kasvatus- ja perheneuvontaan sisältyy lasten kasvuun ja kehitykseen, vanhemmuuteen ja perhesuhteisiin liittyvää arviointia, ohjausta, asiantuntijaneuvontaa ja muuta tukea. Työ pitää sisällään myös sosiaalihuoltolain mukaista palvelutarpeen arviointia ja palveluihin ohjaamista. Työhön sisältyy yksilö-, työpari- ja verkostotyötä sekä asiakasryhmien vetämistä. Kasvatus- ja perheneuvonnasta tarjotaan konsultaatiota muille lasten ja perheiden kanssa työskenteleville toimijoille.

Asiakastyö edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakkaan kohtaamisen taitoja. Työssä edellytetään hyviä tiimityö- ja verkostotyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kehitysmyönteisyyttä. Työtä tehdään pääasiassa monialaisena työparityönä. Eduksi katsotaan kokemus lapsiperheiden kanssa tehtävästä psykososiaalisesta työstä, sekä työtä tukeva erikoistumis- ja täydennyskoulutus.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana kehittyvää lapsi- ja perhelähtöistä perhekeskusta, perehdytyksen, osaavan tiimin ja lähiesihenkilön tuen. Kalenterisi pääset suunnittelemaan itse ja työajan käytössä voit hyödyntää liukumaa. Työtäsi tukevat säännölliset tiimikokoukset ja työnohjaus, johtavan sosiaalityöntekijän tuki sekä moniammatilliset tiimit. Lisäksi tuemme työnhyvinvointia mm. ePassilla ja työterveyshuollon palveluilla.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 3900 €/kk.

Oletko Sinä etsimämme henkilö? Tule mukaan, odotamme innolla yhteistyötä kanssasi ja toivotamme Sinut tervetulleeksi osaksi tiimiämme!


Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 7§ mukainen laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote sekä lääkärintodistus soveltuvuudesta työtehtävään. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas- tai potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Viran täytössä käytetään koeaikaa, joka on kuusi (6) kuukautta.

Kuuntele sydäntäsi ja tule töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/sosiaaliala/

Kontaktuppgifter

Johtava sosiaalityöntekijä

Katariina Katainen

p. 0405190104

katariina.katainen@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!