Sosiaalityöntekijä, Kemijärvi

Ansök senast  25.6.2024 15:00

Sosiaalityöntekijäksi perheiden ja työikäisten palveluihin!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule sosiaalityöntekijäksi Lappiin!

Sosiaalityöntekijän virka sijoittuu perheiden ja työikäisten palveluiden vastuualueelle lastensuojeluun. Pääasiallisen toimipisteen sijainti on Kemijärvellä, mutta työhön voi kuulua myös muissa alueen toimipisteissä työskentelyä.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lastensuojelulain mukaiset lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävät sekä suunnitelmallinen lastensuojelun avo- ja sijaishuollon sekä jälkihuollon sosiaalityö yhteistyössä asiakkaan ja moniammatillisen verkoston kanssa. Lisäksi työtilanteen salliessa tehtäviin voi kuulua sosiaalihuoltolain mukainen palvelutarpeen arviointi ja perhesosiaalityöntekijän tehtäviä. Tehtävään kuuluu virka-aikainen takapäivystys. Lisäksi sosiaalityöntekijän on mahdollista osallistua virka-ajan ulkopuoliseen alueelliseen takapäivystykseen, josta saa erilliskorvauksen.

Työ on itsenäistä asiantuntijatyötä, jonka tukena ovat itäisen palvelualueen kollegat, esihenkilöt ja yhteistyötiimit sekä työnohjaus. Panostamme siihen, että jokainen saa tarvitsemansa tuen ja tarvittaessa työparin työn tekemiseen. Työntekijöillämme on mahdollisuus tehdä etätöitä työmme luonne huomioon ottaen. Meillä on myös liukuva työaika.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa virka voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännönopetusjakson. Arvostamme hakijoiden aikaisempaa työkokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä, itsenäistä ja aloitteellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisöissä toimimisen taitoja. Tehtävässä edellytetään ajokorttia.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Palvelussuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 6 kk). Tehtäväkohtainen palkka on 4 193,07 €/kk. Uusille, viran vastaanottaville kelpoisuusehdot täyttäville sosiaalityöntekijöille on käytössä rekrytointilisä 10% tehtäväkohtaisesta palkasta 6kk ajan.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja toimitettava työnantajalle nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukaisesti itseään koskeva rikosrekisteriote. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää sähköisesti Kuntarekry -sivuston kautta 25.6.2024 klo 15:00 mennessä!


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Ninna Junnonaho 040 516 7486

Merja Onkamo 040 189 9062 (ajalla 17.-20.6.2024)

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare