Sosiaalityöntekijä - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Sosiaalityöntekijä

Haemme sosiaalityöntekijää lastensuojeluun.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtävänä lapsi- ja perhekohtaisessa lastensuojelussa ja jälkihuollon sosiaalityössä on lapsen ja nuoren tilanteen arviointi, asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, asiakassuunnitelmaneuvotteluiden pitäminen sekä lastensuojelutoimenpiteistä päättäminen

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän pätevyys (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) 7§ ). Työ edellyttää liikkumista, joten ajokortti on virkaan valitulla suositeltava. Virkasuhteeseen valitun on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§/2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002). Kelpoisten hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan valita määräajaksi sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut aineopinnot ja niihin liittyvän harjoittelun tai virka voidaan täyttää määräajaksi sosiaaliohjaajan vakanssilla. Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Koeaika 6 kuukautta.

Lisäksi hakijoilta toivotaan kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Ammattipätevyys tarkistettavissa JulkiTerhikistä / Suosikista

Lastensuojelun sosiaalityön sisältö on monipuolista ja haastavaa, mutta myös palkitsevaa. Työ on itsenäistä, mutta tiimin ja lähiesimiehen tuki on koko ajan saatavilla. Työtä tukee säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset, yhdessä suunniteltu täydennyskoulutus sekä kehittämis- ja työhyvinvointipäivät. Lastensuojelun sosiaalityössä on alkamassa pitkäaikainen kehittämistyö eri teemaisissa pienryhmissä. Sosiaalityöntekijöillä on mahdollisuus etätyöpäiviin.

Kymsoten lastensuojelun Haminan toimipisteessä työskentelee 6 sosiaalityöntekijää ja yksi sosiaaliohjaaja. Haminassa työskennellään kahdessa systeemisen mallin mukaisesti toimivassa tiimissä. Haminan tiimin asiakkaina ovat haminalaiset, virolahtelaiset, miehikkäläläiset ja pyhtääläiset lapset perheineen.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

  • Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • KYMSOTE-04-39-19
  • 1.7.2019
  • 3726,93
  • 6.6.2019 - 24.6.2019 15:00
  • HaminaKymenlaakso

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Satu Sivén puh 0447676699 satu.siven(at)kymsote.fi.

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 49400 Hamina

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.
Laadun tekee huippuammattilaiset.

Tutustu työnantajaan