sosiaalityöntekijä - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

sosiaalityöntekijä

Terveyssosiaalityön ja sosiaali- ja kriisipäivystyksen yksikkö tuottaa alansa asiantuntijapalvelut eri toimipisteisiimme Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymässä, Kymsotessa.

Haemme kahta sosiaalityöntekijää vakituiseen virkasuhteeseen sosiaali- ja kriisipäivystykseen. Sosiaali- ja kriisipäivystyksessä työskentelee sosiaaliohjaajia ja sosiaalityöntekijöitä Pohjois-Kymen sairaalassa Kouvolassa ja Keskussairaalassa Kotkassa. Työ on kolmivuorotyötä ja edellyttää liikkumista koko Kymenlaakson alueella. Sosiaalityöntekijät ja sosiaaliohjaajat tekevät sosiaali- ja kriisipäivystystyötä sekä tarvittavat päätökset palveluista.

Työ edellyttää innostunutta työotetta ja hyvää yhteistyökykyä erilaisissa, muuttuvissa verkostoissa. Huomioimme hakijan henkilökohtaiset osaamisalueet ja lisäkoulutukset tehtävää täytettäessä. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua toimintojen kehittämiseen ja tuemme osallistumista lisä- ja täydennyskoulutuksiin. Tehtäväkohtainen palkka on 3426,93 euroa. Työ alkaa 1.7.19 tai sopimuksen .mukaan.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa sosiaalityöntekijän viransijaisuus voidaan täyttää tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun. Jos sosiaalityöntekijän sijaisuuteen ei tule kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita, täytetään sijaisuus enintään vuodeksi sosiaaliohjaaja-nimikkeellä ja kelpoisuusvaatimuksena on vähintään sosionomi amk-tutkinto.

Hakuaikaa on jatkettu.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Palvelupäällikkö Anna Liakka, anna-riitta.liakka@kymsote.fi
Johtava sosiaalityöntekijä Sinikka Tasala, p.044 3838531, sinikka.tasala@kymsote.fi

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48100 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.
Laadun tekee huippuammattilaiset.

Tutustu työnantajaan