Sosiaalityöntekijä (lapsiperheiden sosiaalityö) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Sosiaalityöntekijä (lapsiperheiden sosiaalityö)

ESSOTE hakee kahta (2) sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkasuhteeseen lapsiperheiden sosiaalityön alkuarviointiin 1.7.2019 alkaen.

Toinen viroista on aivan uusi. Päätoimipaikkana on Mikkelin hyvinvointikeskus. Alkuarvioinnin tiimissä työskentelee sosiaalityöntekijöiden lisäksi ohjaajia. Sosiaalityöntekijän työ koostuu sosiaalihuoltolain mukaisten yhteydenottojen- ja lastensuojeluilmoitusten vastaanottamista, selvittämisestä ja palvelutarpeenarvioinnin tekemisestä sekä asiaan liittyvien ratkaisujen ja päätösten tekemisestä.

Sosiaalityöntekijä työskentelee sekä itsenäisesti että työparina muiden ammattilaisten kanssa. Työ edellyttää moniammatillista työskentelyä asiakkaiden verkostojen kanssa. Essotessa pilotoidaan monitoimijaisen palvelutarpeen arviointia. Lisäksi olemme juuri valmistelemassa yhdessä työntekijöiden kanssa uuta alkuarvioinnin toimintatapaa, joka pitää mahdollisesti sisällään myös lastensuojelun virka-ajan päivystystä.

Sosiaalityöntekijällä on käytettävissään tiiminsä ammatillinen tuki sekä konsultaatiotuki ja moniammatillinen asiantuntijaryhmä. Työntekijöillämme on mahdollisuus työnohjaukseen. Essoten lastensuojelu mahdollistaa työntekijöidensä ammatillisen kehittymisen ja kouluttaa työntekijöitään niin sisäisillä kuin ulkoisillakin koulutuksilla. Olemme aloittaneet kouluttautumisen muun muassa systeemiseen lastensuojelutyömalliin. Työntekijöillä on mahdollisuus tehdä etätyöpäiviä.

Kysy rohkeasti lisätietoja. Myös sosiaalityön opintojen loppusuoralla olevat huomioidaan.

Tehtäväkohtainen palkka 3664,03 euroa/kk. Tämän lisäksi maksetaan määräaikaista rekrytointilisää 5% tehtäväkohtaisesta palkasta.

Kelpoisuutena virkaan on oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Eduksi luetaan kokemus sosiaalityöstä ja lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Valitun tulee pyynnöstä esittää laissa lasten kanssa työskentelevien henkilöiden rikostaustan selvittämiseksi vaadittava ote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Palvelupäällikkö Johanna Will-Orava puh. 044 794 2393, johanna.will-orava@essote.fi
Johtava sos.tt/ palveluesimies Tanja Bradly-Ikonen puh. 040 587 2421, tanja.bradly-ikonen@essote.fi
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Jääkärinkatu 10 B, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan