Sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden sosiaalityö ja -ohjaus, Tampere

Ansök senast  18.7.2024 23:59

Etsimme Pirkanmaan hyvinvointialueen lapsiperheiden sosiaalityön pohjoiselle alueelle sosiaalityöntekijän sijaista ajalle 2.9.2024 - 30.6.2025. Tehtävä sijoittuu Tampereen eteläiselle alueelle.

Lapsiperheiden sosiaalityön tiimimme ovat moniammatillisia, ja tiimeihin kuuluvat palvelutarpeen arvioinnin sosiaalityöntekijät ja sosiaaliohjaajat, asiakkuudessa olevien lasten sosiaalityöntekijät sekä perhetyöntekijät ja osissa tiimejä palveluneuvoja. Teemme palvelutarpeen arviointeja ja järjestämme sosiaalihuoltolain mukaisia palveluita lapsiperheille, yhteistyössä muiden toimijoiden ja verkostojen kanssa. Tiimien yhteisessä käytössä on avustavia työtehtäviä tekevä toimistosihteeri.

Sosiaalityöntekijänä tehtäväsi asiakastyössä painottuvat seuraavasti:

- sosiaalihuoltolain mukaisiin palvelutarpeen arviointeihin
- palveluohjaukseen
- palveluiden koordinointiin, järjestämiseen ja seurantaan
- lapsen sosiaalihuoltolain mukaisena omatyöntekijänä työskentelemiseen

Meillä et tee työtä yksin, vaan olet osa moniammatillista tiimiä. Tiimiemme ammattilaiset saavat tukea toisiltaan, lähiesihenkilöltä sekä työnohjauksesta. Tiimeissämme on innostusta kehittää toimintaamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden tarpeisiin, joten otamme mielellämme vastaan uusia ideoita ja näkökulmia! Keskustelemme ja pohdimme aktiivisesti yhdessä ratkaisuja haastavampiin tilanteisiin.

Toivomme, että sinulla on aktiivinen, innostunut ja asiakaslähtöinen työote, hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Työskentelyotteesi on joustavaa ja asiakasta arvostavaa. Tarjoamme sinulle mukavan ja sopivasti haastavan työn sekä kannustavan ja tukevan työyhteisön. Työntekosi tukena on myös Pirkanmaan hyvinvointialueen tukirakenteet, kuten lakimies- ja työnohjauspalvelut. Haluamme tukea työntekijöidemme ammatillista kehittymistä ja suunnittelemme aktiivisesti työtä tukevaa koulutusrakennetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Kokemus lastensuojelun ja lapsiperheiden sosiaalityön tehtävistä katsotaan eduksi samoin kuin suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. Opiskelija toimii ammattiin valmistuneen sosiaalityöntekijän johdon ja valvonnan alaisena.

Sijaisuus on ajalla 2.9.2024 - 30.6.2025. Työaika on kokoaikatyö, päivätyö ja koeaika on kuusi kuukautta kuitenkin enintään puolet palvelussuhteen pituudesta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Haluatko tietää tarkemmin tehtävästä? Ole rohkeasti yhteydessä: johtava sosiaalityöntekijä Niina Viitasalo p. 0500 731 458. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Jätäthän hakemuksesi alla olevasta painikkeesta ja olemme sinuun yhteydessä.

Hakuaikaa on päätetty jatkaa 4. - 18.7.2024. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan tässä haussa automaattisesti.

Kontaktuppgifter

Johtava sosiaalityöntekijä Niina Viitasalo, p. 0500 731 458, niina.viitasalo@pirha.fi

Lisätietoja hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare