Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä / Lapsiperheiden sosiaalityö, länsi - Tampereen kaupunki

Lapsiperheiden sosiaalityön toiminnan tarkoituksena on tuottaa sosiaalipalveluita niille lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat varhaisen vaiheen tukea tasapainoisen kehityksen ja hyvinvoinnin turvaamiseksi. Tavoitteena on tarjota palveluita oikea-aikaisesti, asiakkaan tarpeen vaatimassa laajuudessa yhteistyössä lapsen, perheen sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Lapsen etu huomioidaan työskentelyssä aina ensisijaisesti. Perhekeskusmallin avulla verkostoidaan sekä sovitetaan yhteen lasten ja perheiden palvelut asiakaslähtöisesti siten, että lapset ja perheet saavat tarvitsemaansa tukea ja apua oikea-aikaisesti.

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen sosiaalityöntekijää Tampereen Läntisen alueen palvelutarpeenarviointitiimiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sosiaalityöntekijänä toimit lapsen sosiaalihuoltolain mukaisena omatyöntekijänä ja työskentelet moniammatillisen tiimin jäsenenä. Omatyöntekijätyöskentelyyn voi sisältyä muun muassa työskentelyä lapsen ja perheen kanssa, perheen tarvitsemien palveluiden järjestämistä perheelle, palveluiden arviointia, seurantaa sekä koordinointia. Työhön kuuluu myös verkostotyö, perhekeskustoimijoiden kanssa yhteistyö sekä oman työn kehittäminen.

Sosiaalityöntekijä tulee tekemään palvelutarpeen arvioita sosiaalihuollon ja lastensuojelulakien mukaisesti. Palvelutarpeen arviointi sisältää lastensuojelulain mukaisen selvityksen. Toiminnan tavoite on vastata sosiaalihuoltolain mukaisesti niiden erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten tarpeisiin, joille ei riitä peruspalvelut eikä ole tarvetta lastensuojelunpalveluille.

Tampereen kaupungin lapsiperheiden sosiaaliasemilla on siirrytty uuteen tiimirakenne-malliin, jossa palvelutarpeenarviointi ja sosiaalihuoltolain mukaiset asiakkuudet on erotettu omana prosessinaan. Tällä muutoksella haetaan entistä parempaa keskittymistä palvelutarpeenarviointiin, jossa yhtenä tavoitteena on että perhe voisi saada apua jo palvelutarpeenarviointivaiheessa ja riittävän tuen tarve tulisi havaittua myös aiempaa varhaisessa vaiheessa. Palvelutarpeenarvioinnin tiimissä työskentelee sosiaaliohjaajia sosiaalityöntekijöiden työpareina.

Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 3475,89 €/kk, määräaikaisesta palkanlisästä 250 €/kk (31.12.2022 asti), työkokemuslisästä sekä mahdollisista muista palkanlisistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. Opiskelija toimii ammattiin valmistuneen sosiaalityöntekijän johdon ja valvonnan alaisena.

Eduksi katsomme kokemuksen sosiaali- ja/tai terveydenhuollon tehtävistä sekä hyvän suomen kielen kirjallisen ja suullisen taidon. Arvostamme myös muuta kielitaitoa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote ja työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Terhi Huttunen, puh. 050 301 0462 ja johtava sosiaalityöntekijä Sari Konttinen, puh. 050 373 0423. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 17.8.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Terhi Huttunen, puh. 050 301 0462 ja johtava sosiaalityöntekijä Sari Konttinen, puh. 050 373 0423. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Lapsiperheiden sosiaalityö länsi

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb