Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, lasten tiimi, Vammaispalvelut - Esbo stad

Sosiaalityöntekijä, tule työskentelemään kanssamme Espoon vammaissosiaalityöhön.

Meillä on vapaana lasten tiimin vakituinen sosiaalityöntekijän virka. Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tulla mukaan kehittämään kansaamme vammaissosiaalityötä, uudistuvan vammaislainsäädännön myötä. Vammaislainsäädännön uudistus on odotettu muutos, joka tuo vammaissosiaalityöhön uusia haasteita ja paljon kehittämistehtäviä. Espoon vammaissosiaalityö yhdistyy Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueeseen 1.1.2023 alkaen, joten etsimme kehittämismyönteistä ja muutoksia pelkäämätöntä sosiaalityöntekijä tiimimme.

Vammaissosiaalityössä työtä tehdään asiakkaan ja hänen lähiverkostonsa kanssa. Sosiaalityöntekijänä työskentelet myös aktiivisesti muiden perhe- ja sosiaalipalvelujen sekä terveydenhuollon toimijoiden kanssa. Vammaissosiaalityöntekijänä teet palvelutarpeen arviointeja, palvelusuunnitelmia ja viranhaltijapäätöksiä. Työhön kuuluu asiakastapaamisia kotikäynneillä, toimistotapaamisilla ja erilaisissa verkostoneuvotteluissa.

Vammaissosiaalityö on monipuolista, joten saat käyttää osaamistasi laaja-alaisesti. Kehitämme jatkuvasti verkostotyötä, jotta asiakas saisi palvelut sujuvasti. Vammaissosiaalityössä tuetaan vammaisten ihmisten perusoikeuksien toteutumista arjessa. Työssä sovelletaan useampaa lakia, kuten lakia omaishoidontuesta, vammaispalvelulakia ja erityishuoltolakia. Työsi tukena on oma tiimi ja monia eri ammattilaisia, kuten toimintaterapeutti, lakimies, lääkäri ja sairaanhoitaja.

Työyhteisömme koostuu 40 työntekijästä: sosiaalityöntekijöistä, sosiaaliohjaajista ja toimistosihteereistä. Työyhteisössämme on mahdollista hyödyntää kunkin omia vahvuuksia sekä aiempaa osaamista. Meillä on säännöllinen ryhmätyönohjaus sekä asiakastiimit ja esihenkilön tuki. Esihenkilötyötä teemme valmentavasti.

Työpaikan nimi ja osoite: Vammaispalvelut, Kamreerintie 2 A
Työaika: 37,45 h /vko
Tehtävä on vakinainen.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaispalvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöVirkasuhde
  • ESPOO-02-967-22
  • 1.8.20222
  • 3424,78 €/kk
  • SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 15.6.2022 - 29.6.2022 15:45
  • SosiaalityöSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Martina Nygård, p. 0406365243, martina.nygard@espoo.fi
ja johtava sosiaalityöntekijä Henna Nordström, henna.nordstrom@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaispalvelut

Espoon kaupungin vammaisten palveluihin kuuluvat vammaissosiaalityö, asumispalvelut sekä päivä- ja työtoimintapalvelut. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia palveluja oman näköisen elämän mahdollistamiseksi. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta, asiakasturvallisuutta ja palvelujen laatua.

Meillä vammaispalveluissa työskentelee noin 200 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esihenkilöt ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.

Vammaissosiaalityö on osa perheiden sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä ja työskentelemme laajasti eri verkostoissa osana asiakkaiden palvelukokonaisuuksissa. Työmme lähtökohtana on ihmislähtöinen asiakastyö kaiken ikäisten vamman kanssa elävien espoolaisten kanssa. Vammaispalvelujen asiakkuudet ovat lähtökohtaisesti pitkäaikaisia. Vammaispalvelujen lainsäädäntö on uudistumassa ja uuden lainsäädännön myötä vammaissosiaalityössä kehitetään uusia asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia palveluja.


Osoite: Kamreerintie 2, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb