Sosiaalityöntekijä lastensuojelu avohuolto Hattula

Ansök senast  2.8.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Haluatko tehdä töitä lasten ja perheiden hyvinvoinnin eteen? Jos vastasit kyllä, tule meille töihin!

Haemme Kanta-Hämeen hyvinvointialueen Hattulan toimipisteeseen sosiaalityöntekijää. Työssä voi aloittaa 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan.

Olemme ottamassa Kanta-Hämeen lastensuojelussa systeemisen työskentelyn mallia käyttöön. Käytössämme on lastensuojelun oma perheterapeutti, joka osallistuu systeemisiin viikkokokouksiin ja tukee asiakastyössä sekä systeeminen koordinaattorimme, joka huolehtii viikkokokousten koolle kutsumisesta ja muistion kirjaamisesta. Johtavat sosiaalityöntekijämme toimivat tiimeissä konsultoivina sosiaalityöntekijöinä. Systeemisen mallin mukainen työskentely ei tietenkään ole pelkkiä kokouksia, vaan se on koko työskentelymme punainen lanka.

Moniammatillinen tiimityö on lisännyt työhyvinvointiamme. Et jää yksin, koska tiimi on vahvasti tukenasi. Työpari löytyy omasta tiimistä ja apua voi kysyä matalalla kynnyksellä. Käymme tiimityönohjauksessa kerran kuukaudessa ja yksilötyönohjausta järjestyy tarvittaessa. Työpaikallamme on hyvä yhteishenki, joka näkyy ja kuuluu. Kahvihuoneen naurunremakka kaikuu välillä talon toisessa päässä sijaitsevaan odotusaulaan asti. Työnantajamme on kehittämismyönteinen ja suhtautuu positiivisesti työntekijöiden projekteihin ja kouluttautumiseen.
Työntekijöillämme on sovitusti mahdollisuus tehdä etätöitä 2 pv/vko ja julkisilla kuljettaessa työmatkoilla työskentelyn pystyy sisällyttämään työaikaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 4285,32 €/kk. Opintojen loppuvaiheessa oleville tarjoamme yhden kuukauden palkallisen graduvapaan.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa tehtäviin voidaan valita sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun. Valittavan on esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Odotamme työntekijältä hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia moniammatillisessa tiimissä sekä taitoa hallita kokonaisuuksia. Tarjoamme sinulle timanttisen tiimin ja kattavan perehdytyksen. Luemme eduksi kokemuksen lastensuojelusta.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- ilmainen pysäköinti

Haastattelut pidetään torstaina 8.8.2024 klo 12-16 välisenä aikana Pappilanniemessä Hattulassa.
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Virkaan valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote sekä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kontaktuppgifter

Haluatko tietää lisää?

Soita rohkeasti avohuollon johtavalle sosiaalityöntekijälle Teemu Liimatalle p. 040 585 8233 (tavoitettavissa 5.7. klo14 asti). Tavoitat minut myös sähköpostilla teemu.liimatta@omahame.fi.

Myös sosiaalityöntekijä Laila Kolehmaiseen voi olla yhteydessä p. 050 383 4569.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare 1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoomme! Läs om arbetsgivare