Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu, Hämeenkyrö

Ansök senast  27.5.2024 23:59

Kuulostaako sosiaalityö avo- ja sijaishuollossa olevien lasten kanssa omalta jutulta? Me Hämeenkyrön lastensuojelutiimissä toivomme saavamme juuri sinusta uuden työkaverin pieneen ja toimivaan työyhteisöömme!

Pirkanmaan läntisellä lähipalvelualueella on auki lastensuojelun sosiaalityöntekijän vakituinen virka. Pääasiallinen toimipisteesi olisi Hämeenkyrössä, mutta asiakkaita voi olla yli kuntarajojen koko läntisellä alueella.

Hämeenkyrön tiimissä tehdään yhdennettyä lapsiperheiden ja lastensuojelun sosiaalityötä, mutta tässä virassa asiakkaat ovat pääasiassa lastensuojelun asiakkuudessa. Sosiaalityöntekijänä tuet perheitä, jotta lapsella olisi hyvät kasvuolot. Sosiaalityöntekijänä vahvistat asiakkaiden osallisuutta ja toimintakykyä moniammatillisesti yhdessä muiden lastensuojelun asiantuntijoiden kanssa. Lastensuojelun avo- ja sijaishuollon sosiaalityöntekijän työ on vaativa asiantuntijatehtävä, johon kuuluu lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä toimiminen sekä suunnitelmallinen lastensuojelun sosiaalityö avo- ja sijaishuollossa. Tehtävänkuvaan kuuluu päätöksenteko asiakkaiden palveluista (avohuollon palvelut ja sijaishuollon palvelut) sekä päätösten toimeenpanon seuranta.

Tehtävässä tarvitset kykyä kohdata ihmisiä haastavissa elämäntilanteissa. Tehtävään kuuluu myös yhteistyö erilaisten sidosryhmien kanssa. Siksi edellytämme sinulta hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Lastensuojelun sosiaalityö on monipuolinen ja haastava tehtävä, joka vaatii tekijältään jatkuvaa oppimista sekä avointa mieltä. Lastensuojelutiimeihin kuuluu monenlaisia ammattilaisia, esihenkilön lisäksi tiimissä on sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, perhetyöntekijöitä ja perheterapeutti. Tiimiin mahtuu sekä kokeneita työntekijöitä, että ammatillista uraa aloittelevia, ja jokainen on osa kehitysmyönteistä ja toisiaan tukevaa työyhteisöä, jossa kaikkien työpanos on yhtä tärkeä.

Tukena työssäsi ammattitaitoisen tiimin ja esihenkilön lisäksi ovat kaksi lastensuojeluun erikoistunutta lakimiestä, säännöllinen työnohjaus sekä mahdollisuus yksilötyönohjaukseen tarvittaessa. Meillä on käytössä systeeminen työote. Perehdytämme sinut tehtäviisi. Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa työnantajana monipuoliset työsuhde-edut, kuten vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy- sekä Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa sekä kattavan työterveyshuollon.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 §:t 3, 7 ja 12). Eduksi katsotaan aiempi kokemus lastensuojelun ja lapsiperheiden sosiaalityön tehtävistä. Tehtävässä edellytetään suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. Opiskelija toimii ammattiin valmistuneen sosiaalityöntekijän johdon ja valvonnan alaisena.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 900 €/kk. Meillä on mahdollisuus maksaa tehtäväkohtaisen palkan lisäksi määräaikaisesti 7,7 %:a rekrytointilisää myöntämisehtojen mukaisesti, mikäli tehtävä saadaan vakituisesti täytettyä. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan. Työaika on kokoaikatyö, päivätyö ja koeaika on kuusi kuukautta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ja vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Työhöntulotarkastus tehdään työterveydessämme Pirtessä.

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisätietoja alla olevilta yhteyshenkilöiltä tai laittaa hakemuksesi Kuntarekryn kautta.

Tervetuloa tiimiimme!

Kontaktuppgifter

Voit kysyä tehtävistä tarkemmin:

johtava sosiaalityöntekijiä Reetta Peltonen, p.044 786 5321, reetta.peltonen@pirha.fi

palvelupäällikkö Katja Sipiläinen, p. 050 322 6367, katja.sipilainen@pirha.fi

Lisätietoja hakemiseen liittyvissä asioissa voit kysyä rekrytointi@pirha.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare