test

Sosiaalityöntekijä lastensuojelu Janakkala

Ansök senast  8.5.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Moikka lastensuojelusta kiinnostunut sosiaalityöntekijä!

Me OmaHämeessä tarjoamme sinulle lastensuojelun avohuollossa
- kiinnostavan ja haastavan työn, jossa jokainen päivä on vähän erilainen
- työkavereiden ja lähijohtajan sekä lakimiehen tuen
- palkkaa 4190,20 €/kk
- mahdollisuuden etä/hybridityöhön
- kulttuuri-, liikunta- ja hierontaedun 200 euroa vuodessa
- lounasedun
- työmatkaedun julkisilla kuljettaessa

Meidän porukassa pärjäät hyvin, kun sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja hyvä paineensietokyky. Arvostamme joustavuutta, mutta myös sitä, että osaat tarvittaessa rajata työtäsi. Avunpyytäminen ja -antaminen on työssämme ensiarvoisen tärkeää.

Haemme siis sosiaalityöntekijää Kanta-Hämeen hyvinvointialueen lastensuojelun avohuoltoon Janakkalaan vakituiseen virkaan. Aloitus 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan.

Lastensuojelun avohuollossa asiakkainasi ovat alle 18-vuotiaat lastensuojelun tarpeessa olevat lapset ja nuoret. Toimit lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä ja johdat asiakassuunnitelman mukaista työskentelyä. Työmme perustuu systeemiseen lastensuojelun toimintamalliin ja käytettävissämme on lastensuojelun oma perheterapeutti niin viikkokokouksissa kuin asiakastyössä.

Kelpoisuusehtona on laillistettu sosiaalityöntekijä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää enintään vuodeksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu. Ammattiin opiskelevaksi henkilöksi katsotaan sosiaalityöntekijän tutkintoa suorittava henkilö, joka on läsnäolevana opiskelijana siinä yliopistossa, josta hän valmistuu sosiaalityöntekijäksi. Kannustamme opintojen loppuunsaattamisessa ja käytössämme on muun muassa palkallinen kuukauden graduvapaa.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Virkaan valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtäväkohtainen palkka on 4190,20 €/kk Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Läs mer

https://omahame.fi/meille-toihin

Kontaktuppgifter

Johtava sosiaalityöntekijä Liisa Hannula, puh. 040 3306615, liisa.hannula@omahame.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Läs om arbetsgivare