test

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu Kouvola

Ansök senast  2.12.2023 23:59

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan lastensuojelun virka-aikaiseen päivystykseen eli alkutiimiin 2.1.2024 alkaen. Työpaikka sijaitsee Kouvolan toimipisteessä.

Hyvinvointialueella alkutiimi on osa lasten, nuorten ja perheiden palveluja. Sosiaalityöntekijän työtehtävät pitävät sisällään lastensuojeluilmoitusten ja sosiaalihuoltolain mukaisten yhteydenottojen vastaanoton, tilanteiden välittömän arvioinnin ja lastensuojelun virka-aikaisen päivystystyön. Työtä tehdään työparin, tiimin, tiimivastaavan sekä johtavan sosiaalityöntekijän tuella. Tiimi toimii kahdessa toimipisteessä, joissa molemmissa työskentelee sosiaalityöntekijöitä ja sosiaaliohjaajia. Yksi tiimin sosiaalityöntekijöistä toimii tiimivastaavana, joka vastaa viikoittaisten tiimien vetämisestä ja toimii tukena asiakasasioissa tarvittaessa. Lähiesihenkilönä toimii johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijänä omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, kyvyn itsenäiseen päätöksentekoon ja työskentelyyn vaihtelevissa tilanteissa sekä tunnet lastensuojelun/sosiaalihuollon kentän.
Työ on monipuolista, nopeatempoista ja itsenäistä. Työryhmällä on vahva ammatillinen osaaminen, pitkä työkokemus ja hyvä huumorintaju.

Jos koet olevasi etsimämme päivystysluontoisesta työstä innostunut, työtä pelkäämätön sosiaalityön osaaja, jätä hakemuksesi, jossa kerrot tarkemmin itsestäsi ja vahvuuksistasi. Meillä työntekijöillä on käytössä työajan liukuma, mahdollisuus etätöihin Kymenlaakson hyvinvointialueen ohjeistuksen mukaisesti sekä työnantajan tarjoama tuki opiskeluun/koulutuksiin. Ajokortti on tehtävässä tarpeellinen, koska työ vaatii liikkumista. Virkasuhteeseen valitun on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002). Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi ja pyrimme tutustumaan siihen jo hakuaikana. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

vs. johtava sosiaalityöntekijä Julia Rosberg
julia.rosberg@kymenhva.fi
p. 040 728 6015

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.”

Läs om arbetsgivare