Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu Lahti

Ansök senast  28.6.2024 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme kahta (2) sosiaalityöntekijää määräaikaisiin virkoihin 31.12.2024 saakka lastensuojelun avo-, sijais- ja jälkihuoltoon Lahden lastensuojelun 1. alueelle (eteläinen Lahti, Orimattilan seutu ja Nastola-Iitti). Työtehtävät tulevat pääösin yhdeltä sovituista alueista. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työpisteen sijaintikuntaan.

Päijät-Hämeessä me arvostamme sosiaalityötä. Vahvistamme aktiivisesti sosiaalityön resurssointia ja meille valmistuu useita sote-keskuksia. Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän lastensuojelun sosiaalityössä, itsenäisen sekä vaihtelevan työnkuvan lastensuojelun ytimessä. Työskentelemme systeemisen työotteen mukaisesti tiimeissä ja moniammatillisiin asiakastiimeihin osallistuvat myös perheterapeutit. Tavoitteenamme on, että lapsi ja perhe saavat työskentelyn aikana riittävän tuen ja palvelut.

Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, vastuullista, oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme 7 % rekrytointilisää ensimmäisen vuoden ajalta. Meillä on mahdollisuus myös neuvotella osa-aikatyön tekemisestä määräaikaisesti.

Me tarjoamme
- osaavat ja kannustavat työkaverit
- perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen
- mahdollisuuden työskennellä toisinaan etänä
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa), esimerkiksi mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Olemme lisäksi helppojen kulkuyhteyksien päässä ja lisäksi meillä on mahdollista käyttää leasing-autoja tai -polkupyöriä.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Ennen viran vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työskentelykielenä on suomi, joten odotamme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää enintään vuodeksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu. Ammattiin opiskelevaksi henkilöksi katsotaan sosiaalityöntekijän tutkintoa suorittava henkilö, joka on läsnäolevana opiskelijana siinä yliopistossa, josta hän valmistuu sosiaalityöntekijäksi.

Tervetuloa meille!


Läs mer

http://www.paijatha.fi/rekry

Kontaktuppgifter

Johtava sosiaalityöntekijä Tiina Nurmi

puh. 044 716 1572

tiina.nurmi@paijatha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee lähes 8000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Tuotamme alueen julkiset sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen palvelut. Sote- ja pelastustoimen ammattilaisten lisäksi joukossamme on myös muita esimerkiksi ICT- ja toimistopalveluiden osaajia. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Läs om arbetsgivare