test
Sosiaalityöntekijä: lastensuojelu, Liperi (ID5454) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 23.1.2022 mennessä SOSIAALITYÖNTEKIJÄN virka Läntisen alueen lastensuojelun avohuollon tiimissä

Etsimme työyhteisöömme sosiaalityöntekijää virkaan Siun soten läntiselle alueelle lastensuojelun avohuoltoon. Mukavassa ja mukaansatempaavassa tiimissä on viisi sosiaalityöntekijän virkaa ja tällä hetkellä tiimissä työskentelee neljä sosiaaliohjaajaa ja yksi perhetyöntekijä, työpari työskentelyn kehittyminen on hyvällä mallilla. Asiakasmäärä on virkojen ollessa täynnä alle suositusmäärän (35 asiakasta/omatyöntekijä). Läntisen alueen lastensuojelun avohuollossa työskennellään Outokummun, Polvijärven, Heinäveden ja Liperin alueella ja toimipiste sijaitsee Ylämyllyllä. Palvelutarpeen arvioinnista vastaa palvelutarpeenarviointitiimi. Sijais- ja jälkihuollossa työskentelee kaksi sosiaalityöntekijää ja yksi sosiaaliohjaaja.

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijä toimii lapsen asioista vastaavana sosiaalityötekijänä. Hänen tehtävänään on toimia asiantuntijana ja vastata, että lapsi saa sen tuen ja ne palvelut, jotka hän lain mukaisesti tarvitsee. Sosiaalityöntekijä työskentelee sekä itsenäisesti että työparina muiden ammattilaisten kanssa. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä valmiuksia pari-, tiimi- ja verkostotyöhön. Viran hoitamisessa ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Työ on hyvin monipuolista ja haastavaa. Jos olet reipastoiminen ja lisäksi omaat hyvän empatiakyvyn, niin hyppää meidän mahtavaan hyvällä huumorilla höystettyyn porukkaan! Koet itsesi varmasti tervetulleeksi, tasaväkiseksi ja tarpeelliseksi. Meillä on kouluttauduttu systeemiseen lastensuojelutoimintamalliin. Perehdytys hoidetaan hyvin ja työkaverit antavat tukensa sinulle.

Tehtäväkohtainen palkka on 3634,56 euroa/kk. Maksamme 500 euron rekrylisän kuukausittain 24 kk:n ajan. Työ alkaa 10.1.2022 tai mahdollisimman pain sen jälkeen.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävään valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Eduksi luetaan kokemus sosiaalityöstä sekä lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Piritta Sinkkonen, piritta.sinkkonen@siunsote.fi, p. 013 330 5491 tai Erja Nevalainen erja.nevalainen@siunsote.fi p. 013 330 5450

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 3.1.2022.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 164 000 asukkaallemme.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Piritta Sinkkonen, piritta.sinkkonen@siunsote.fi, p. 013 330 5491 tai Erja Nevalainen erja.nevalainen@siunsote.fi p. 013 330 5450

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb