Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakinaiseen virkaan Hollolan lastensuojelun tiimiin.

Sosiaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluu suunnitelmallinen lastensuojelun sosiaalityö, lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä toimiminen, yhteistyö eri verkostojen ja yhteistyötahojen kanssa sekä kehittämistyö. Työskentely on tavoitteellista, muutokseen tähtäävää työtä yhdessä lapsen ja perheen sekä yhteistyötahojen kanssa. Olemme perehtyneet systeemiseen työotteeseen ja asiakastiimissä on mukana perheterapeutti. Sosiaalityöntekijä saa työssään tiimin tuen sekä ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön. Tarjoamme mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Sinulla on myös mahdollisuus etätyöhön ja joustavaan työaikaan. Työ on liikkuvaa ja monipuolista.

Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Työkokemus lastensuojelusta katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset omaa autoa.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaisen sosiaalityöntekijän kelpoisuuden. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksyttävästi suoritetut perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu.

Hakuaikaa on jatkettu. Paikkaa jo hakeneet otetaan rekrytointiprosessissa huomioon. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä
Päivi Mykrä, p. 044 780 1384
paivi.mykra@phhyky.fi
(Tavoitettavissa 8.3.2021 alkaen)
Johtava sosiaalityöntekijä
Anne Olenius, puh. 050 539 1637
anne.olenius@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Perhesosiaalityö ja lastensuojelu, Avo-, sijais- ja jälkihuolto
Osoite: Tiilijärventie 7 F, 15870 Hollola

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!